DiplomaliEvHanimi asliyc 37.gun adet oldum baya cooook geldi muayene oldum gayet iyi dedi kan degerleri rahim sukur suan biraz azaldi 3.gun bugun bakalim hayirlisi
DiplomaliEvHanimi Yebrulii yapanlarda bile dusukler olabiliyomus us kesin bi tedavi deilmis ben kavga etcektim Neysr artk bayram sonrasi bakarz
Ecenazz Yebrulii canım bişey sorcam sana. Pıhtılaşma testini sadece sen mi yaptırdın? Eşin herhangi bir test yaptırdı mı?
Semam Ecenazz yaa benim şöyle bi sorunum var şimdi 5 gündür leke leke geliyo benden ama yoğun bi kanamam yok adet kanaması gibi bekledim olurum diye ama hala bisey yok 😢 napsam acaba yaa 😔
Ecenazz Semam canım benimde ilk bir kaç gün leke şeklindeydi. Sonradan açıldım. Seninkide öyle olacak içini ferah tut :)
Kumru82 Ay-Bek canım benım iki gen ama lupus hastalıgı pozitif cıkdıgı için o da tekrarlayan düşüklere sebep oluyor romatizmal bir hastalık sağolsun onuda genetik dr buldu iğne coraspin devam ve sürekli kontrol
Ay-Bek DiplomaliEvHanimi Birinci kürtajımda 30-31. gün gibi olmuştum. İkincisi kürtajımda 35. gün falan. Olursun canım kafaya takmaktan oluyor bir de olacak mıyım olmayacak mıyım diye 45 60 gün sonra bile olan varmış.