Eclipse Kızlar nst de bir tane 100 bir tane 65 sancı çıktı doktor sıklaşınca gel dedi ama ben anlamıyorum karnım sertleşiyor böyle karnımda sıkışma gibi bi ağrı var sancı bu mu nasıl anlayacam ben 38+5
Yasemincifci Eclipse senn anlattıgın kasılma canım sancı belden giriyormus böyle adet olursun ya onun gibi
Eclipse Yasemincifci afedersiniz büyük tuvaletim var gibi ama gidiyorum yok adet agrısı gibi de agrım var saat başı
Rukiyecndr12 Ayn canım sen o sancılara bakma bence çünkübende sürekli nst çekiniyorum bazen 100 bazen 60 bazen 40 sürekli değişiyor ama hala doğuramadım bunlar normal hafıf sancılar gerçek Doğum sancısı kendini belli eder zaten adet sancısı gibi belde aşırı sancı oluyor belden assagıya vuruyor agrı catıda çok agrı olur bende 39+5 oldum hala böyle agrılarım yok nst de düzensiz sancılar oluyor işte.
Rukiyecndr12 Sertleşme bendede çok oluyor doktora sordum Doğum yakın ondan böyle oluyor dedi sem sert oluyor bir tarafta toplanıyor nefes alamıyorum sanki. 2 gündür 1 cm açıklıkla beklıyoruz bakalım