Zeynepkbsk Benim bilgim yok ama bende farabide düşünüyorum bilen biri varsa orda ücret ve cd veriyorlar mı bide onu söylerseniz şuracıkta bekliyim 😊😊
mamyfat93 Sefaa medicanaya gidiyorum ama doktorum özele yönlendirdi beni 😐 Ahmet başaran da yaptırdım geçen günlerde sadece fotoğraf olarak telefona gönderdiler ve sonuçlar da kağıt üzerinde yazılı 🙄
Cmrnl mamyfat93 ben Ahmet beyin hastasıyım. 3 doktor değiştirip gittim ona. Bana Da ayrıntılı da öyle yaptı ama normal muayenelerde elimize de veriyor resim
Jaleserkan Bende Medova Fuat beye gidiyorum bu ay gittiğimde önümüzdeki ay daha detaylı bakacağım dedi takipli hastalarına kendi bakıyormuş muayene sırasında..eşimde bende sağlık sektöründe çalıştığımız için biliyorum Fuat beye gitmeden önce Kızılay hastanesinde Erdost hocaya gideceğiz hatta Fuat beye söyledik fikrini alalım diye oda Erdost hocayı tavsiye etti.ultrason konusunda Konya’da tek geçerim tavsiye ederim kızlar 😊
ikibebeliana Sefaa Rengin hanım 22-23 haftalıkken gitmiştim galiba radyoloji uzmanı yapıyor rapor düzenliyor kendi doktoruna onu gösteriyorsun
Ebrualp 15 temmuzda yaptirdim nerdeyse yarum saat ilgilendi bakti.cok guzel bi sekilde yzuunu yakalamaya calisti ama benim cimcimem eleriyle yzunu kapatmisti.yine 3 tame net fotosunu cekip verdi.ozeldeki detayli yapan da radyolog 25 temmuzdaki de radyolog.sadece basaran klinikteki perinatolog.oyuzden 300 tl istiyor bnce gerek yok
EmirkaanBatuhan Sefaa bende narin hanıma gidiyorum ayrıntılıyı ahmet başaranda yaptırdım 40 dk falan sürdü çok beğendim ilk oğlumdada o yapmıştı ayrıntılı ultrasonu narin hanım ona yönlendirdi fiyatıda 300 tl 4 ay önce yaptırdım
mamyfat93 Sefaa başka birine yönlendirmezse yaptırabilirsin bence Hastanede 😇 💃🏻CD vereni pek duymadım çünkü
mucize42 Sefaa ben güler hanıma gidiyorum 300 liraymış medovada sagolsun boşuna para verme devlette yaptır dedi yaptırdım gercekten 300 çok fazla yazık yani aynı işlemi yapıyorlar ha cd verilmiyo o kadarda olsun
mamyfat93 Cmrnl kontrollerde bari versin canım o kadar para veriliyor aslında 😇 peki Ahmet bey Doğumu nerde yaptırıyor
Cmrnl mamyfat93 Başkent ve Medicana ile anlaşması varmış. Başkentte Doğum 3000, Medicana 4000 tl dedi sekreteri. Başkent olsun dedim ben de 😬
Cmrnl mamyfat93 Ankara da sadece Doğuma 5000 6000 leri duyunca çok gelmedi bana. Normalde ailem ankarada. Ama doktorumu çok seviyorum. O yüzden başkent daha uygun geldi orası olsun dedim