oglumvebenn Kızlar, Ankara’da uygun fiyata Doğum fotoğrafçısı önerebilir misiniz? Önceleri gereksiz görüyordum ama bebeğimin ilk anlarını kaydedip şaklamak arzusu ağır basıyor şu sıralar🤗
Reykzy oglumvebenn canım emzeezer var korunun fotorafcısı eşiyle çalışıyo ben fotorafcı ararken onlarla görüşmüştüm eşide yeni doğum yaptı iyi fiyat vermişlerdi bi sor istersen son ne olmuş fiyatları 500 falandı
Aynurnaz Ankaradan var canım benim tanıdığım çok güzel ceekiyor kaç tane arkadaşım çektirdi hepsi memnun
Bella34 Ankara için zezeworkshop instagram sayfası Zeliha hanım İstanbul için Sema Korkmaz instagram sayfası var
oglumvebenn Bella34 zezeworkshop a baktım ama düğün fotoğrafları çekiyor sanırım çoğunlukla, acaba Doğum fotoğrafı da çekiyor mu?
Minnosunannesii Bende yeni doğan için konsept fotoğrafı çektirmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı 🙄
oglumvebenn Reykzy bu arada fotoğrafçı erkek mi? Bir de İnstagram hesapları var mı bulamadım İnstagram da?
Reykzy oglumvebenn https://instagram.com/emreezerbaby?utm_source=ig_profile_share&igshid=186dov6poyn59