MinikBocekk Hergün ev temizliyorum. Sanki yapmamış gibi pis geliyor. Bir giydiğimi diğer gün giyemiyorum. Sizdede oldumu?
Beklenenan MinikBocekk bende suan evi temizliyorum sürekli perde koltuk örtüsü ya da nevresim yikayim hep miss gibi koksun istiyorum. Ama yoruluyorum akşama belim agriyo gene de yapmadim gibi oluyo daha dün kaldirdim her yerk bugun yine ayniyim
Kaya1902 MinikBocekk evet bende öyleyim artı vücut temizliğinde de öyleyim Doğum yaklaştıkça temizlik yaparmış hamileler stresten
Bestehasan Beklenenan aynn bnde oyleyim.ama agirlastim zor zoruna yapabiliyorum kasiliyor karnim o zmn yürüyemiyorum
ikinciprensimgeliyor MinikBocekk canim bu sizdeki obsesif bi hastalik olabilir.ilerleyebilir dikkat edin.surekli temizlik hastaligi duzen hastaligi.bende oyleydim tedavi gordum.yoksa kafayi siyircaktim artik.ev bal dok yala olsa bile gecelere kadar temzliyodum.sonuc bel ve boyun fitigi
Alessia MinikBocekk ayyy bıraz ondan banada versene ben ustumu hergun degıstırırım ama hıcbır ıs yapasım yok tum gun camıs gıbı yatıyorum ev hıc umrumda degıl🤣🤣🤣
MinikBocekk Eşimde obsesif olduğumu düşünüyor artık. 2 haftamız kaldı doğuma, çocuk olunca yapamam diye düşünüyorum. Eğer hala takıntı hali devam ederse tedavi şart😪
AselAlaraa MinikBocekk cnm bn hrp öylryim ewdede olsam gün içinde iki kere kıyaft üç kere de iç çamaşırı değiltrmm en az iki 🙈ama bn hep öyleydm çıkarttımmı yıkamaya atarm🤣ew içinde temizlik şirketi ile anlştm bklm kurtulcm inşAllah
MinikBocekk AselAlaraa AselAlaraa birde çamaşır var tabii. Artık hergün çamaşır mı yıkanır diyo 🤣🤣🤣 gülerim ağlanacak halime🤷♀️
Ryhnytm MinikBocekk hep böyle kendime de eşimede rahat huzur vermiyorum daha temiz olsun diye neler yapıyorum artık halimde yok yapamadıkça stres oluyorum yardımcı alayım dedim kimsenin ihtiyacı yok heralde onu da bulamadım yani yalnız değilsin
MinikBocekk Ryhnytm bende ayda 1 kadın geliyor. Kadıncağız yapıyor baştan aşağı ama diğer gün aynı gibi 🙁🙁 sorun bende 🤦♀️
Ilaydakurt03 MinikBocekk Aynı şey bende de var ya 1 haftadır annemle ev temizliyoruz diğer gün olmamış bu ev temiz değil doğuma az kaldı diyip kafayı yiyorum 😂 Bir de benim de aynı küçüklüğümden gelen bir huy bir giydiğimi asla yarın giyim diyemem o üstümden çıktıysa bitmiştir eşimde de aynısını yapıyorum 😂😂 kıyafet kalmıyor evde valla 😆😆
AselAlaraa Ilaydakurt03 bnm eşim çok kızıyo diyo kıyafetlere okdr para veriyodn yuoratıyosn diyr haklınama alşknlk🤷♀️🤦🏽♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😄🤣🤣😄
AselAlaraa Ilaydakurt03 onunkilere karşmıyorm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ekstra öznli hemen yokaöaz gzl kullanır ama bizimkisi psikolojk galiba her gün en az bi İki posta yıkıyrm bn havlular hele 🤣😂🤣 iki Kişiyz bebiş olduğu zmn yandık 🤦🏽♀️