Bulut74 Nst de sancı yok herşey normal gelemeyecek bu gidişle son 25 gün dedi doktor 👨⚕️ iriymiş bi de 🤦♀️🙄
Handeckm Bulut74 benimde 36+3 canım. Ama nst de sancı cıkıyor bakalım bende beklemedeyim. İri diyor bizimkine de💙
babymomm Bulut74 benim ilk bebeğim normal gözüküyorda iri olursa seZaryana alınıyormusta 🙈 ondan korkuyorum bende
zehkara Bulut74 Pazartesi gittim bende bir Dr 2900 dedi diğeri 2600 ama 2600 doğru gibi geliyor bana bir hafta önceki kilosunu düşününce bizimki zayıf mı acaba biraz🤔
Bulut74 zehkara kız olacak. 35+2 de 2900 dü. Bugün de 3.150 g dedi. Normal senin de bence zayıf değil. Ultrason yanılabiliyor.
Bulut74 babymomm ilk kızımda iriydi. Hatta 3900 demişti. Devlette yaptıgım içim normal denemeden sezeryana almıyorlar. Bi doğurdum 3650 yani ultrason da yanılma payı olabiliyor .
zehkara Bulut74 açıkçası çok kilolu olmasını istemiyorum zayifta olmasın onu doğurması var ondan korkuyorum zor mu oldu ilk dogumunuz
babymomm Bulut74 ben özelde yapacagım için sezaryana alıyorlar riske atmamak için sorun olan bebekler oluyor doğamayınca ondan Rabbim hayırlısını versin sağlıcakla 🙏🏼