Rknvlkn Onal1 henüz gelen giden birşey yok eşim o konularda pek düşünceli değil bilemiyorum şaşırtada bilir belli olmaz
hunilimom Benibirakma benimkide gecen söyledim bak anneler günüymüş ne alicam diye benim annemmisin kizin alsin dedi 😂 canım kocam onun annesiymisim
clmmmmm Onal1 annelr gününde transferimin sonucunu ögrencem😍en güzel anneler günü babalar günü hediyemiz olur inşallah🙏🙏🤰
emreselvi Valla benim Kayinvalidem düşünüp almış tost makinesi ésimden hala bi belirti yok hediye alacağına dair
oglumvebenn emreselvi ne iyi kayınvalideymiş, benimki her sene oğluna ve bana sipariş ederdi istediği hediyeyi, bana şunu şunu alın diye (ne anlamı kalıyorsa önceden söyleyince) bu sene bakalım hanımefendi bana alacak mı her yıl istemeyi biliyordu
ebrarmom08 Onal1 kendim bikere dillendirdim ne istiyosun bebegm dedi ama sanmiyorum almaz herlde ya 🤦♀️😂
Mom72626 Onal1 benim geldi yıldönümümüz var 20 Mayıs ben de saat istiyordum Galaxy watch onu aldı sağolsun 🥰🥰❤️ Hatta almaz diye söylememiştim googledan araştırmıştım ordan görmüş ❤️❤️🙏🏻🥺😂
Didemocak Onal1 eşim ne gerek varmış öyle şeylere der hediye alır ama bilemiyorum da beklentim yok 😁😁
Mlssa Onal1 Öyle şatafatlı hediye beklemiyorum bir çiçek alsa yeter ki alır da amaa seneye anneler gününde güzeeel bir hediye bekliyorum bu seneyi es geçtim😃😃