gizem Kızlar hastaneye takı yastığı götürecek misiniz? Kimi götürüyor kimi götürmüyor. Kayınvalidem , aile evde takı takar, takı takmayacak kişi ziyarete gelip yastığı görürse mahçup okur dedi. Annemde hastanede takacaktı. Düşünceleriniz nedir?
Haticeyildiz gizem bence goturulmemeli gercekten ziyarete gelipte takisini evde takicak olan kisiler mahcup olur orda takmak isteyende bebegin yatagina veya senin yastiginin altina koyabilir
TugbaKE gizem içinizden nası geliyosa öyle yapın neden mahçup olsun gelir evde takar hem tekrar gelip bebeği görmüş olur☺İlla ki hastanede takılanlarda bi yere iliştirilecek bebeğin battaniyesi olsun bence götürün😉
BatuveSelim gizem ben hastaneye ilk doğumumda götürmedim hastanede bişey takacak olan olursa bir kenara iliştiriyor. Evde yastık daha iyi oluyor bence
Handeaslan39 gizem takı yasağı götürmen gereksiz kaçar bence zorla takı Aşın der gibi canım en güzeli Mevlüt'te asmaları Zaten 😍
Semaeker Evde mevlitte felan daha mantıklı olabilir canım ama gönlün hangisini isterse onu yap içinde kalmasın 😇
gizem Bir çok arkadaşım götürdü ben de o yüzden kararsız kaldım. Fikirler için teşekkürler kızlar. Biz de gittik ziyaretlere yastık vardı takmadık, çiçek götürdük. Evine takısını götürdük 🙂
Snmscl gizem canım ben götürmedim bizde de gitmez yani ayıp olur ama Mevlüt’e gelemeyecek olan falan olursa takar