Diamondbaby Merhaba, kızlar şuanda 6. Ay içerisindeyim. Aklımda anne yanı veya park yatak alma fikri var ama daha önce tecrübeli olmadığımdan hangisi kullanışlı olur karar veremedim. İnternet üzerinde https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-lullago-travel-besik-2-renk-419959473?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=91220865087&utm_term=31478369487&ga_prodid=419959473&ga_merchantid=124326482&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwwtTmBRBqEiwA-b6c_4aMzBkbueVPctjPNL0mourP0Agi_D5uKjIL5FFVTKVn-bu-c9CCEBoCG28QAvD_BwE şeklinde bi ürün buldum. Fikir ve öneri rica ediyorum 🤷♀️
Ezgisu Diamondbaby bende civilden aldım park yatak canım . 33. Haftadayım. Daha kullanmadım ama memnun kalacağıma Emin’im. Evim çok büyük değil zamanı gelince ne güzel kaldırıcam ve ailemden uzağım her gittiğimde yatağıda götürüz düşüncesiyle aldık birazda .
Mlssa Diamondbaby Canım bu güzel ama belli bir zamana kadar kullanabilirsin bunu..Ben direk büyük park yataklardan alacağım mesela Joie markasının Excursion Change modeli e bebekte var şuan indirimde istersen bir bak derim E bebek uygulamasından👍🏻
Mlssa Diamondbaby Bana ekstra arkadaşım senin attığına benzer bir anne yanı getirecek onu da başka odaya geçtiğimde kullanacağım böyle düşündüm şimdiden.
Diamondbaby prensesgeliyooo çok Ezgisu park yataklar konusunda endişeliyim biraz, mini bi anne yanı alıp sonra büyüyebilen beşiklerden mi alsam diyorum ama tekrar bakacağım park yataklara henüz içime sinen bir ürün olmadı 🤷♀️
Diamondbaby Mlssa teşekkür ederim cnm bizzat bakacağım ürüne, belirttiğim gibi park yataklarda endişeliyi. Kullanabilir miyim diye? Bir de evde çok fazla geniş bir alanım yok ilerde de başka bir yatağa ihtiyaç duyar mıyım diye düşünüyorum 🤔
prensesgeliyooo Kızlar g&g baby diye bi site var ordaki besiklere bakmanızı tavsiye ederim hem anne yani hem kademeli olarak kullanılıyo