emreselvi @Deletedmom133 kese şekline göre ayrıcada devlettekiler pek uğraşıp da bilerlerse 4 aya kadar söylemiyor
Deletedmom133 emreselvi doktor keseye göre söylemedimi devlette söylüyor hemen görürse bende devletteyim buradakilerin bilme ihtimali yok garip zaten 4 den sonra cinsiyet kesinleşir hayırlısı
emreselvi @Deletedmom133 tecrübeli anne adayları var zaten tahmin canım bu kesin diye cinsiyet söylemiyorlar zaten tahmin yapıyorlar sadece devletteki söylemedi gelecek ay söylerim kesinleşir ozaman dedi
Deletedmom133 emreselvi ben sizin için diyorum yoksa bana ne boşuna duygu değişimi yani birazı kız birazı erkek diyecek kız fazla çıkarsa sende oma göre heves yapacaksın sonra erkek olacak yasa tam tersi tamamen duygu değişimi hem tecrübeli de olsalar doktor değiller atacaklar tutarsa
emreselvi @Deletedmom133 haklısın ama ben tahmin yaptıkları için doktor değiller sonuçta bilemezler zaten umutlanamıyorum doktorum 4 ay sonunda belli olur dedi onu bekliyorum zaten
elaclskn Cburc canm ben 12 haftalıkken ikili teste gittiğimde öğrendim cinsiyetini. Benim bebeğim hiç saklamadı, direk bize dönerek pipisini gösterdi 😁inşallah seninki de belli olur
emreselvi @Cburc bizim sıpa göstermedi bugün sonuç almaya gidecem acaba doktor bakarmi merak ediyorum
Csihnh emreselvi benimde kızken sağ büyüktü hemde baya fatkediliyordu ama kızlarımda hep sol büyük oldu ama kişiden kişiye değişebilir sen en iyisi internetten baksana kız erkek bebek belirtilerine 😂😂