Aslbrk Kizlar ben 10 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başlarında kanamam olmuştu doktorum progestan verdi hala kullanıyorum . En son doktora iki hafta önce gittim çok şükür hiçbir sıkıntı yoktu.Dün abdest aldım sonrasında bir çamaşır dolusu birden kahverengi akintim geldi . Bu geceden beride 1-2 saat aralıklarla kırmızı kan geliyor damla damla . Özele gidiyorum doktorum şuan burda değil ancak Pazartesi gidicem. Devlettteki doktorda yok . Ne olur bolbol dua edin . 3 yıl sonra gelen mucizemize bişi olmasın 😥 kimin duasının kabul olacağı belli olmaz derler. Başına sürekli böyle şeyler gelenler varmı ?
Zlmdmrhn Aslbrk canım doktorunu ara hemen seni başka bir doktora yönlendirsin durumunu da belirtsin.hafif agrılar yoğun agrıları yoğun agrılar hafif kanamayı sonra o kanamayı durduramazsın.sakın bekleme kalk serum iğne hemen bişey yaparlar.
Eaksu Aslbrk benimde olmuştu şuan 29 haftalığım aynı haptan bende kullandım mümkün olduğunca dinlenmeye çalış biraz özele giriyor ama iliskiyide yasaklıyor doktor kanama olduğu için
Birkalpdaha Aslbrk canım kendı doktorunu bekleme derim, benimde 1hafta once yogun kırmızı kanamam oldu aksamdı ama nöbetci doktora gittim igne vuruldum 1haftadır da vuruluyorum ihmal etme canım geçmiş olsun 😘
merveykd Aslbrk bence illa doktorunu bekleme acil durum önemli seninki başka doktorda olsun gittt.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın vakti zamanında
DnzNhr Rabbim yardımcın olsun canım inşallah hiçbişi olmaz bebişine🤲🏻❤️ Progestanı düzenli kullan ve hiç kalkma uzan sadece tuvalete kalk bol bol su iç Rabbim korusun❤️
Meltem9703 Aslbrk canım şuan 17 haftalık gebeyim ilk 3 ay kanamam oldu yat dinlen iş yapma stres yapma kesilir kan korkma 😍
Aslbrk Meltem9703 insan ister istemez stres oluyor . Birazdan gidicem doktora . Allah razı olsun hepinizden dualarımız kabul olsun inşallah 🙏 sağlıkla gelsin evlatlarimiz