Ebrs Sevaldemir neden begenmiyor, çok mu kötü bi isim 😄 bizimkide karismiyo sanki tek başıma yaptım çocuğu tovbe yarabbim
Arzumurkmez Kızlar biz eşimle can ismini beğeniyoruz belki oğlumuza bu ismi koyacağız ama dün bir tanıdık can isminin Arapçada ‘cinler’ anlamına geldiğini söyledi. Bi bilginiz var mı
Weewe Arzumurkmez cin arapçada da cin. Can çoğulu olamaz sanıyorum. Google a baktım çeviri için ama bir şeye ulaşamadım.
denizoktay Arzumurkmez biiz de ilk başta öyle düşünmüştük kazara kayınvalideme söyledikk aaa cin demekmiş o dedi anında hevesimizi kaçırdı şimdi doğuma kadar kimseye söylemiyoruz, deniz ali olacak inşallah😊
Ozgebudak Arzumurkmez merhabalar can ismi tek başına konuşduğunda sakıncalı eşimin kuzeninin adı muhammet can mesela bu şekilde koyulduğunda bişey olmuyo
Sevaldemir Ebrs valla ben Asaf istedim beğenmedi, erdem dedim beğenmedi, ahlas dedim beğenmedi. Sizce çokmu kötü 😀
Deletedmom0041 Oğlumun ismi Yamaç Toprak. 2. Erkek olsaydı Kerim Ata koyacaktık. Kız olacak bizde kız ismi bulamıyoruz 😀
Sevaldemir Deletedmom0041 biz kız olsun çok istedik ama allah ikinci kez erkek annesi olmayı nasip etti. Kız olsaydı da adı Defne olacaktı😊
GulsahMulayim Deletedmom0041 bizde eşimle yamaç’ta karar kıldık oğlumuza 🤗 ama yanına isim bulamıyoruz 🙈
Balamity Bizde Hamza Kayra koyucaz ama herkesten bir tepki bakalim 31 haftalığız değişmezse hastahane için hazırlıklara bende başlıycam🙈
Sevaldemir Ebrs cihangir, meriç, ulaş diyor kendisi aslında meriç ismide kafama yatıyor ama bilemedim 😊
Ultraslan40 İki isimli birisi olarak kesinlikle iki isim koymamanızı öneririm. Çünkü ilerde sıkıntısını çocuk çekiyor emin olun. İsme gelirsek Alp, Çınar gayet güzel isimler
Sevaldemir Ultraslan40 benimde iki ismim var o yüzden oğluma tek isim koydum Aras. Şimdi ikinci olacak ona da tek isim istiyorum.