Hafsas Kanda enfeksşyon var dedi acilde yaptrdıgımız tahlilde idrar ise temiz cıktı. Sizde kanda enfeksiyon cıktı mı bir sorun olur mu?
Sirinmeleyim Hafsas kanda cikmadi idrardada olmadi.ama idrar ve kanda leykosit fazlaligi cikti idrarda cok cikti.fark yok ikiside ilacla duzelmelidir.kanda varsa tamamen duzelmeli canim Hangi enfeksionun cikti
Dlnkumsal Hafsas valla canm benimde ilk ayımda öyle bile dediler hastane hastane gezdim korkudan sonra 10 gün sonra felan kendilinden gitti eger o kanı verirken hasta felnsan o yüzden enfeksiyon görmüştür demişte doktor
espalp Hafsas benim kanda enfeksiyon vardı idrar tahlili temizdi. Eklem ağrılarım vardı ellerimde o yüzden olmuştu. Bir hafta boyuncu bol bol çok çok su içtim. Tam bir hafta sonra düşmüştü çok şükür 🙏🏻
ipktos Benimde kanımda 6. ayda çıktı hala da var şimdiye kadar bir sorun yaşamadım 9. ayın içindeyim doğduktan sonra geçmezse antibiyotik tedavisi başlayacam dedi dahiliye uzmanı
Nurdan25 Hafsas canım bendede çıktı şuan antibiyotik kullanıyorum bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Hafsas Dlnkumsal hastaym canm bogazlarim şiş girip öksürük iki haftadır gecmedi ondanda olablir mi yani
Dlnkumsal Hafsas bende öyle hastaydım normal kontrole gitimde kan istemişti doktor orda ckmstı ileştm 1 hafta sonra bidaha kan aldılar tertemizdi ondandır seninde cnm korkma
Hafsas Dlnkumsal ins öledir ya öle deyince acilde doktor korktum bir an .yarn gdecem doktorada ..cok tesekkür ederim cnm içimi rahatlattın valla