Mirayseee Merhaba kızlar yarın cinsiyet öğrenme günüm Ama dıyolar aç karnına gıtme bebek hareket etmez sizce oruç tutmalımıyım?
FSCMK Mirayseee bende cinsiyet öğrenmede aç gitmiştim hastaneye girmeden meyve suyu çizi kraker yemiştim onun üstüne hemen muayne oldum ama bizimki gösterdi kendini 💕💕🥰
Sirinmeleyim Mirayseee valla bende bugun gidicem ac gitmeliydim kan testleri icin ama acdim yedim😀😂😂Ac dayanamam Hem benimko tam tersi ac olurken cok haraketde oluyo😂tokkense yok billah
gdaslik Mirayseee normalde de tutmamalısın uzun süre aç kalmak iyi değil muhakkak 2-3 saatte bir bişeyler yemek gerekiyor.
Asliemirpeker Hiç hareket etmez canım. Mıtlaka vişne suyu ve çikolata ye hareketleniyor. Diğer sekilde ac gitmiştim ben elini yüzüne kapatmış sırtı dönüktü minnoş kızımın 😘😘😘
Mirayseee LeylaCan ya isde belli olmuyo Normalde tekme atiyo isde Gecen gittigimde yatiyido hareket etmiyodu Kiza benzetti
Kayra2307 Bazende hareket ettiği için dr göremeyebiliyo yani akışına bırak ne pozisyonda olduğunu bilmiyorsun şu an.. Belki arkası dönük hareket etse bile fayda etmez belkide gayet normal duruo ama o an hareket edip görülmeye engel de olabilir yada o esnada bacağını kapayıp açabilir 😂herşey mümkün