AselAlaraa yapoo04 canm almsn daha iyi ama drn en doğru bilgiyi verr yanlş hatırlamıyosam sn gene arltr sor ama parol sanırsm içilebiliyordu.
Eceiz yapoo04 evt parol içebilirsin bende grip olduğumda çok ağrım olmuştu doktorum sadece parol içebilirsin demişti.ama baş ağrısına viskde sürebilirsin oda rahatlatıyor.
Derya0707 yapoo04 bende her gün bas agrısı yaşıyorum bugün doktoruma ısrarla sordum parol geçirmiyor alternatif var mı diye sadece parol yine parol hep parol dedi 🙈
yapoo04 Happynrbn Fasulyem22 AselAlaraa Arzumms Eceiz Sağolun kızlar cevaplarınız için. Ben normalde baş ağrısını çekip yinede ilaç almayan biriydim hamile değilken. Ama şuan gerçekten dayanamıyorum bi tane parol almak istiyorum hamilelerde kullanıyormuş nasılsa. İnşallah bi zararı olmaz şu illet ağrıda gider 😔
Fasulyem22 Hamileler sadece parol kullanabiliyor zaten başka ilaç vermiyorlar hastaneyedir gitsen onun serum halini vericekler
Minikkizim Banada bas agrısında prol ıcebılırsın dıyordu cok dayanamaynca ıctım. Ayrıca arkadasların dedıgı gbı hastaneyede gıtsen serum olarak prol verıcekler canım
yapoo04 Minikkizim Normalde doktora sormadan içmezdim zatende yakın arkadaşımda dişten perişandı sürekli parol alıyordu doktora sordu doktorda parol alıyorsan sıkıntı yok demiş
Ssraa Parol günde 3 taneye kadar içilebiliyor. Ki ben hiç içilmemesi taraftarıyım bence ilaç bile değil piyasaya ağrı kesici diye sürülmesi hata🤦🏻♀️
Yesim_Ercan yapoo04 minoset icebiliyorsun doktorum bana vermisti agrim olursa diye ama bilmmki simdi her insanin bunyeside ayni degil doktoruna danis benim bildigim minosetin bi zarari yok bide parol tabi
LINDAMAY yapoo04 birkaç kez migren atağı ile hastaneye gittim. Damardan parol flakon verdiler ve oksijen bağladılar. Dpktorada gitsen aynısını verecekler