Mimnak Tck valla bnm gelinimde aynı seyi diyordu bir gece aniden suyu geldi hiç bir belirtisi yokken 😂 siz her an bekleyinde
MeryemSemih 32 haftada baş aşağıydi bugün randevum vardı 35 haftalık olduk başı yine aşağıda doktor böyle kalır dönmez artık dedi
Mimnak Susuem denerim canım tavsiyeler için teşekkürler böle arada karnım bi yamuluyor şekli degişiyor diyorum acaba dönmeye mi çalışıyor napıyor 😂
Susuem Mimnak olabilir bizimki takılıp kalıyordu sol tarafta yan yatmaya başlıyordu sonra 😁 daha vakti var hem karın içinde bir sorunun yoksa takma hiç kafana 😊
Mimnak Daisyy onu bende izledim ama sanmıyorum burakarda doktorlar onu yapmakla ugraşsın zaten sezeryana almak rahatlarına geliyor
haziransekiz SerminMutlu benimde öyle 30a kadar bas asağıydı 30dan sonra makat gelişi dedi. 31+1im suan😏
SerminMutlu haziransekiz bizde 33 olduk bu zamana kadar durup son anlarda donmesi hepimizi sasirtti doktor 36 ya kadar donmesi lazim diyor bakalim 🐣Umarim sizinkide bizimkide donerler🙏💥
Elifee Mimnak canım bizim 28 de döndü ama korkma döner bazılarının ki Doğum anında bile dönebiliyormus saha çok var 11 hafta dönecektir insallah ümitsizliğe kapılma
Mimnak Elifee inşAllah canım dönse belki kaburgalarımda rahatlar diye düşünüyorum hayırlısı artık saglıkla Gelsin de bebişler 😊
seyda38 hunilimom senle ayniyiz canım dün kontrolüm wardi dönmemiş daha doktor bol bol yuru dedi sen dönmesi için bişey yptinmi
hunilimom seyda38 temizlik yapmıştım annemle ertesi gün eşimle oda değiştirdik felan baya yoruldum 2 gün sonra karnımı delicek gibiydi
Hawa Daisyy aynen benimde öyle canım 28 haftadayım ama yan duruyor☺️bakalım ne zaman dönecek ogluşum 💙