Anacsevgidolumelek Yasemincifci nasil anliyosunuz ben 27.haftamdayim ve bana sanki daha gec donecek gibi geliyor yaa 😬
Anacsevgidolumelek Eceiz ben 27.haftamdayim dun ilk defa goguslerimin tam altinda minik iki tekme hissettim donmus olabilir mi yaa ve 27.haftada o kadar buyumus olabilir mi?
Eceiz Anacsevgidolumelek bana 25. Haftada doktorum söylemişti ultrasonda baş aşağı duruyor die kasıklarımda ağrı hissetmiştim ben başını dayadığı için,25-30 Haftaları arası mideme çıkmaya başladı benim şuan 35. Haftadayım şimdi yavaş yavaş aşağı iniyor hissediyorum doğuma hazırlanıyor
Mimnak momof3 aaa Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin bunuda sağlıkla kucagınıza alın inşAllah 😊
Anacsevgidolumelek Eceiz yaa valla aynen bende oyle hissediyorum ama bilemedim yaa iki gundur midemin tarafinda hareketlenme var ama kasiklarimdan da vuruyor anlamadim valla bir sonraki kontrolum 30.haftada Allahin izniyle doktorumuz soyler galiba donmus diye :/
Bettby Mimnak 37de döndü cnm bizimki yani daha doğrusu 28 den itibaren bi yukarı bi aşağı takıldı 37 de artık asağıda kaldı :)
Sedef-345 Mimnak 31. Haftadayım sağ tarafımda ya kafası ya da ayakları var . Dönmedi henüz döner inşlh 😢 bakalım hayırlısı
Mimnak Sedef-345 36 da döndü 38 döndü yazmıs arkadaslar demek daha vakti var stres etmeyin dönüyorlar demek 😊