Mimnak Kızlar bebekler genelde kaçıncı haftada döner 29 da kontrole gittim daha dönmemiş döner gibi dedi doktor ama biraz şüpeli konustu bacakları aşağıda bebeğimin sizinkiler kaçta döndü .. bası sağ tarafımda sağımdaki kaburgalara baskı yapıyor sanırım o tarafım agrıyor.. dönmesse mecburi sezeryana kalabilirim hayırlısı öncelikle ama biraz korkuyorum sezeryandan
Eceiz Mimnak benimki 24 haftalıktan baş aşağı ve bi sorun olmadı,şuan 34+6 haftalığım hala aynı duruyor tekmelerini kaburgalarımda hissediyorum :)
Seher_ Mimnak 29 da döndü benimde canım bolca hareket et gebe okulunda bana öyle dediler hergun gebe egzersizlerini yap
Anacsevgidolumelek Yasemincifci nasil anliyosunuz ben 27.haftamdayim ve bana sanki daha gec donecek gibi geliyor yaa 😬
Pamukgirl Mimnak sanırım birsz ihtimal. Döndükten sonra ağrılarım başladı çünkü 4 5 gündür iyi değilim yarın gidicem doktora
GGGF Valla canım benim ki bildim bileli başı aşağıda duruyor 33. Haftama geldim inşallah döner seninki de bi an önce 🙏
Daisyy Herkesin bebeği ya baş geliş ya makat geliş, benim bebeğim yan duruyor niye acaba 😁 33 haftalığım kafası 1 aydır sağ tarafta. Doktora karnım küçük mü benim dedim, yok senin bebek yan duruyor kafası sağda poposu solda ondan karnını sivrileştirmiyor yassı karnın dedi. Yan durduğunu anlayabiliyorum zaten şu an sırt üstü yatıyorum sağdan soldan taşıyor karnım 😀
Mimnak Daisyy size ne diyor doktor yoluna döner diyor mu 33. Haftadasınız yoksa sezeryan mı görünüyor
Hawa Daisyy aynen benimde öyle canım 28 haftadayım ama yan duruyor☺️bakalım ne zaman dönecek ogluşum 💙
Mimnak Eceiz oh erkenden yolunu bulmus benimkinin bacakları asagıda oldugundan her tekmelediginde cıkacakmıs gibi hissediyorum 🙈
Anacsevgidolumelek Eceiz ben 27.haftamdayim dun ilk defa goguslerimin tam altinda minik iki tekme hissettim donmus olabilir mi yaa ve 27.haftada o kadar buyumus olabilir mi?
SerminMutlu 32ye kaar baş geliş pozisyonundaydi en son gittigimizde baktik makat geliş olmuş doktorum daha zamani var doner dedi 33 haftaligiz dönsun insallah🙏
Mimnak SerminMutlu ya inşAllah döner sizinkide .. demek suan dönmüş olması benim içinde çok önemli değil 33 de bidaha ters dönebiliyor.. e alan daralmadı artık büyüdü neden dönüyor yolundan 😊
haziransekiz SerminMutlu benimde öyle 30a kadar bas asağıydı 30dan sonra makat gelişi dedi. 31+1im suan😏
Mimnak Seher_ öyle mü çok teşekkür ederim ben 24. Haftama kadar kanamadan ayaga kalkmam yasaktı şimdi düzeldi aslında yeni yeni hareket etmeye başladım belkide 32. Haftada ki kontrolümde dönmüş olur o zmn 😊
Mimnak FnurGokcan oooh maşAllah bnm ogluş baştan beri bi böle yattı daha mı rahatına geldi anlamadım 😂
MorFiyonk Mimnak Benimdee 38 hafta5. Günüm ve bebişim hala dönmemiş o yüzden salı günü sezeryan olucam 🙏🏻
Mimnak iremmvebebegi yok malesef , sancı ile bile dönermiş bebekler ama tabi artık hiç bir doktor sancı ile dönmesini beklemiyor bakıyor ters veriyor sezeryan gününü :/