Oguzkagan65 Pinkbabe doktorumu bir anne gibi seviyorum geçmişten de tanışmışlığımız var belki o yüzden
Pinkbabe Oguzkagan65 Allah daim etsin doktorunuzla aranızda olan sevginizi.. Bebeğinizin sağlığı için minik bir hatırlatmaydı sadece benimki,sağlıkla kavuşun bebeginize🤗
canbaby Kbraktcgl ya ben napym pazrtsi 40+0 ım banda gel dedi suni sancı vrck galiba.hç sancm ağrım yok ama çocuk geliştiği için hemen almak istyo bnde kararsızm kendi sancm olsa daha ii ama yok işte
Oguzkagan65 canbaby 40 san sonra beklemek tehlikeli bence kordon dolanması kaka yapması riskler var yani
Gamzeemrmrt Oguzkagan65 bnce dene belkıde hemen dıgurcaksın sez acısını fln cekmektense cnm bişy kaybetmessın yanş acı eşigi farklı ama herkezın. Ne bılıyım ıyı dr muş kı senı hemen sez yonlendırmemiş. Bnce sen dene olmassa. Sez olursun ☺️
Nazoliii Oguzkagan65 30 mayısa kadar normal gider belki acilman olursa senin icin iyi olur ama hic açılma yokken suni almayı çoğu doktor önermiyor acilma olasılığı cok düşük oldugu icin suni sancısı çekip olmayınca sezeryan agrisi cekiyorsun o sebepten dolayı yine bi konuşun derim 😊
Oguzkagan65 Nazoliii canım kadın gidecek napayım mecbur denicem inşallah kendi açılmam olur o güne kadar
Nazoliii Oguzkagan65 kac haftalık oluyorsun ki o zaman yani tatil uzun mu kullanacak denk gelmiyor musunuz hic 🤷♀️
Oguzkagan65 Nazoliii 39 haftalık oluyoruz erken değil yani o tatildeyken günüm doluyor başka bir doktor istemediğim için ben söyledim gitmeden yapın diye
Semrabor Ezgib eğer verdikleri sancıyla yapabilirsen iyi suni sancıda şöyle bir sıkıntı var sancı veridikleri halde yapamıyorsan doğum olmak zorunda birde yetmezmiş gibi üstüne sezeryana alıyorlar iki acıyo birden yaşıyorsun bende bekle derim