Burcu3572 Didemm03 benim doğdu doğacak ismi yok kızımda kızım diye sesleniyorum 😂😂😂 sıkıldım.bu durumdan ama nr kadar isim bulsam çevredekiler beğenmiyor bu sefer de benim.gözümde soğuyor asel hazal defne nehir nazlı ela gibi isimler sundum olmadı belki sende uyar canım
Didemm03 Burcu3572 defneyi bende beğeniyorum hatta hep içimden defne geçiyor birde kumsal ama çok kararsizim🤔😊
SafaMerve Burcu3572 defne nehir ve hazal güzel isimler bu 3ündn birinn yanna bir ikncisini koyablrsn özellkle hazal koycaksan yanna neşeli bi isim bulmanı tavsiye ederm hazal tuba gibi. Çünkü hazal sonbahar ve hüznü çağrıştırır bebek de ahlakıda etkileneblr diye demek istedm. Tuba hazal yada hazal tuba çok güzel bence. Piyasada bi sürü uyduruk isğm var buldklarn onlara nazarn çok daha iyi. İçine sinen bişey olsn ettafı boşver
SelmAlper AselAlaraa Aşıkların rüyada içtikleri aşk şerbeti, aşk şarabı, aşk iksiri. Tasavvuf edebiyatında “Aşk” manasında da kullanılır. şarap anlamı buradan geliyor canım bizde bade koyacağız ve baya araştırdık 🥰
Didemm03 Tubanur1234 yakın bi arkadaşımızın tatlış kızınım ismi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin💕
Burcu3572 Didemm03 ama şimdi bakıyorum da herkes defne koyuyor biraz farklı güzel anlamlı olsun istiyorum valla 37 haftalık oldum artık bana dert olmuş
Ncsss Bende minel düşünüyorum arapçadan den dan anlamında ama türkçede cennetteki inci tanesi demekmiş