25agustos bebekteyaparimkariyerde ben korkarım dokunmaya ya 😒 bişey okacak diye o kadar hassas esnek olduğunu bilmiyordum ☹️
bebekteyaparimkariyerde 25agustos ee yavrucum hassas olmasa nasıl çıkacak küçücük yerden.çıkarken rahmin şeklini alıyormuş çıksın.korkulacak bişey yok tutuşta çocuğun kafasını sıkmış kadın ki ☺️
FSCMK 25agustos bende izlediğimde doktor söylüyor orda bir süre sonra düzeliyor diye bence 1 2 ay bebek toplanınca geçer diye düşünüyorum
Ga35 25agustos bende korkuyorum ondan 😂 fotolarda kötü cıkıo 🤪 1 2 gün kalıyomus ama ben sormustm doktora rahim yolunda cok beklerse cocuk oluyomuş
25agustos Ga35 aa evet doğrudur ya. Bende gördüğüm bebeklerde neden yoktu böyle bişey diyordum sezaryen olanlarda olmuyor demek ki
FSCMK 25agustos bende bugün izledim izleyince korkuyorum yaaa normal Doğumdan ama Doğum hikayesi anlattıklarındada normal doğurma isteği oluyor bende
PnrGg 25agustos doğum videolarını nasıl izliyorsun kızz ben cesaret edemiyorum korkuyorum bakmaya yaaa😂
FSCMK 25agustos bize son çıkacağı anı gösteriyorlar canım ya zır ana olmak tabiki aşrı sızı yaşıycaz inşallah rabbim hepimize güç kuvvet o masadan bir avazda çıkmayı sağlasın
Ga35 25agustos yok yok :))) vakumlama yapılırsa , dogum yolunda sıkışırsa ve zor dogumlarda olabiliyormus yinede ihtimal tabi illa olcak die bisi yok