Nebahathumeyra Melinayrana evet öyle ama bu sorun değildi herşeyi iyi olsun da kiloyu yanlış bilmiş olsunlar problem Yok yani 😊
Nebahathumeyra Melhakars ya dediğim gibi öncelik bebeğin iyi olması olduğu için kilo çok sıkıntı değil . Bir şaşırdık ama çok kısa süreli bişeydi yani.
Omaraysegul Melhakars oluyor canim doktor diyor mesela 3 kilo 500 grama kadar alti yada ustu olabilir diyorlar. Eltime 4200 dediler 4740 dogdu bebisimiz
Omaraysegul Melhakars yok sezeryan. 4 kilo ustune sezeryan yapiyorlarmis. O zaman demislerdi asagisi veya yukarisi olur diye
Buglembetul Hosgelinsallah ya canım.bende bugün doktora gittim doktor bana tombik geliyoruz dedi 37+5 günlüğüm şuan da 3600 gram 4200 gecerse sezeryan düşünüruz dedi sence sezeryanli kabul etmelimiyim
Hosgelinsallah Buglembetul canm Maşallah öncelikle ben riske atmazdim atmadimda zaten Ama karar senin
Buglembetul Hosgelinsallah sezeryan istemiyorumnm ama ya korkuyorum bu şartlar altında normal yapamaz mıyım yani😭
Dilekhakan Melhakars benim ilk oğlum 2750 dendi 2500 doğdu genel olarak doktorda söyledi 200 250 oynar demişti
Tgbatem Melhakars benim ctesi 3115 gr demişti Pazartesi doğum yaptım 3255 gr doğdu artı eksi 400 gr oynuyor genelde