LeylaCan efsanee_ yani 19 yaşındaydım simdi 25 yaşındayım cok hatırlamıyorum seansları ama ben de kalanları attırıyordum o dönem kalmamıştı. hatta aynı hastaneye esimi gönderiyorum lazere cok memnun o da şu an sırtı için
LeylaCan efsanee_ ben de hiç jilet sürmüyorum eldiven kullanıyorum genitalime bacaklarıma epilasyon makinesi ile alıyorum bu arada
efsanee_ LeylaCan kiminde hormamel artıyormuş ama dökülüyomuş sonradan çok sıkıntı yapma bence. Seni çok rahatsiz etmiyosa elleme bile dogum sonrası atışa gidersin. Özel bölgeni al sadece bn öyle yapıyorum
LINDAMAY Yorumları okuyunca kendimi şanslı hissettim yada sevinmek için henüz erken mi bilemedim. Ben de bazı bölgelerde herkeste olduğu gibi renk değişimi oldu ama tüylenme olmadı. Sadece midemin üstünde tüy çıkacakmış gibi gözenekler belirginleşti hafif koyulaştı ama tüy müy çıkmadı şükür
LeylaCan Guzel_ailem giderek sayımız coğalıyor 😂 doğum yapanlar dökülüyor diyor ay hadi bakslım 🙆🏼♀️
[silindi] LeylaCan o zaman dökülür seninki amann bebek sağlıklı olsunda kıla çözüm var kararma esmerleşme lekelenme neararsan bende de var😂
denizcik [silindi] yaaa benim de özellikle göbek deliği çevremde lekelenme var ilk gördüğümde şoka girdim geçer mi acaba kızlaar?
Bebek33 LeylaCan aynı durum bende de var.lazeryaptırmıştım rahattım şimdi yine ağda sistemine döndüm.bende eşimden çok utanıyorum ama söylüyorum ona beni hiç böyle gördün mü bu bi süreç artık alış bi süreliğine bu duruma dedim
blackeagle LeylaCan ay aynı sorun bende var göbeğim cok tüylendi siyah siyah ve bacaklarımda batık gibi oldu nokta nokta neden acaba ya🤔
Nazoliii LeylaCan evet yaşamış biri olarak söylüyorum ki etrafındaki kisilerde de gecti zaten gebelik bilgilendirmesinde de yaziyor göbekte kıl oluşur ama dogumdan sonra dökülür diye içinizi rahat tutun 🤗
denizcik Genel forumun problemi sanırım ya🙈 maalesef ben de böyleyim. Hatta hamilelikten önce lazer yaptıran arkadaşlarım bile benle aynı durumda... tamam kılsız tüysüz değildim ama bu derece de değildim. O kadar sık ve yoğun çıkıyorki anlatamam. Göbek üatü tüy nedir diye çıldırıyodum geçenlerde. Önce almayayım dedim ama bu seferde çıkıp siyah siyah uzuyor ultrasonda açamıyorum. Genital bölgeyi de göremiyorum mecbur ayna koyarak jiletle temizlemeye çalışıyorum. Bakalım doğuma yakın napıcam. Tek tesellim 33. Haftamdayım hala çatlama yok umarım bundan sonra da olmaz. Yoksa bu kıl tüy işi beni delirtecek🤦♀️
[silindi] denizcik ilk defa duydum canım gebelik maskesini duymuştum ama gebelikten sonra geçiyormuş ama göbek bilemedim🤷♀️