LeylaCan Allahım öncesinde lazerliydim. Lazerden zaten eser kalmadı bacaklarımda ince tüyler çıkmaya basladı sonrasında kıl dönmesine döndü. Genital bölgemde aynı sekilde. Ama göbeğim??? Göbeğimde tüy cıksa iyi siyah siyah kafayı yicem dökülen var mı ya? Göbekte niye cıkar 😥😥😥 16+2 deyim ağdayla alsam kalıcı mı olur
Ikosa LeylaCan herkeste aynı sorun var galiba 😕 ben göbegimi de aldım acıkcası doktordan utanır oldum kapkara tuyler cıktı. İnşallah sonrasında dökülür 😒
NurdanHakan LeylaCan hiç sorun etmeyin bende lazerliydim hamileliğimde baya tüylendim üstelik göbeğimde ve göğüsümde bile çıktı ya ama Doğumdan sonra hepsi kayboldu yani bunlar geçici fakat jilet tüy çoğaltıcı şeyler kullanmayın
Alessia LeylaCan benımde aynı artık avuc ıcınde bıle cıkarsa dıe korkuyorum kurt adam olucamm lazerlı boyleyse artık olmasaydı nolurdu bılrmıyorum🤷🏼♀️
ozgeya LeylaCan doğumdan sonra hepsi dökülüyor geçiyor merak etmeyin.özellikle göbek bölgesi.ben de lazerliydim hamileyken 3 kat çıktı.doğumdan sonra döküldü ama tabi lazerli gibi olmadı.en azından ayıcık olarak kalmadım😁😁
Harununedasi Bende sizinle aynı durumu yaşıyorum ya omuzlarim çok feci eşimden utanır hale geldim napacagimi bilmiyorum🤦♀️
LeylaCan Ikosa evet ya ben de sorucaktım bugun unuttum bide simdi catlamasın diye yağ sürdükçe daha cok beslenicek 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
NurdanHakan LeylaCan yo rahatlayın suan adet görülmüyor hormonlar saç ucumuza kadar bizi değiştiriyor ama Doğumdan sonra hepsi önceki hayatımıza geri dönüyor
LeylaCan Alessia ahahs hakkaten sen söyleyince ben de öyle hissettim kendimi hakkaten kurt adam gibiyim 😂😂😂😂😂
hfza LeylaCan bende sizin haftalarinizdayken tuysuz biri oldugum halde gobegimde koyu renkli uzun tuyler cikmisti😀 dogumdan sonea dokulur dedikleri icin aldirmadim 32 haftaligim su an kayboldu o tuyler bayadir yoklar🤗 umarimda geri gelmezler🤭
LeylaCan hfza ya gidiyor demek ki kocamın dalga gecmesine kulak tıkayıp almicsm suan karar verdim sağolasın 🤗
Nazoliii LeylaCan göbekte çıkan dogumdan sonra dökülüyor cok belirgin gibi siyah cikiyor ama dogumdan sonra bende hic kalmadı 2. Gebeligim cok hafif cıktı bunda cikmadi bile
hfza LeylaCan 🤭ben biraz dayanamayip makasla ucundan kisaltmistim onlari😂 simdi yoklar istenmediklerini farkettiler sanirim😀