Asibayan Asenadgdvrn dedigim gibi en agır sancılarımı bir anda kesti 2 saat uyudum sonra 10 santime yakın sancıları tekrar hissettim ama tabiki hafif sancılardı epıdural mucize bişey epidural olmasa ben bitmiştim
canbaby Asibayan bir sıkıntı olmadı demi tehlikeli falan deyip korktmşlardı beni.ama doktor tabi öyle şylrn olmadgnı söyledide içim rahtlat değl
Mucizembenim Asibayan vakumla çekmek çok tehlikeli diyorlar canım bende korkuyorum vakumdan hem çocuğun kafa şekli uzuyor 😣
Asibayan Byzkymazz belden asagı tabiki hissediyorsun sadece sancılarıni hissetmiyorsun oyle belden asagı hissetmeyecek kadar degil ayaga kalksam yuruyebilirdim ama doktor tuvalete gidemezsin demişti
Slpy Asibayan Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. Allahım analı babalı büyütsün 🙏 🙏 Doğum hikayeni çok güzel anlatmışsın diline sağlık 🙏
Mavisevdam Asibayan hayırlı olsun canım gözünüz Aydın ☺️ Ama ben birsey anlamadım makine ile çekmek iyi değil nasıl çekiypr?
Asibayan Mavisevdam mecbur cektiler cunku ben ıkınamıyordum cektiklerinde bebek biraz morarmıstı kafası da uzamıstı ama hemen gecti suanlık bi skıntı yok canım
PitirciginAnnesi22 Tck ben yapmıyorlar diye biliyorum bi sorun isterseniz bana da yazın ama 😊 ben ay sonu gidicem bi sorarım Fatma hanım a. Eşi devlette ya serhat bey
Tck PitirciginAnnesi22 tabi tabi sorup yazarım mutlaka 😊 ben hasan çetin e gidiyorum 😊 kaçıncı haftadasınız?