mary1709 Kızlar bana bi yatak hediye geldi ortopedik. Onu değerlendirmek istiyorum. Şimdi jokerde park yataklar indirime girmiş. Sorum şu Kraft park yatağın boyutu 70-120. Bana gelen iç yatak 70-130. Kullanalar bilir. Sizce uyumlu olur mu?
Chan mary1709 park yatakların içinde yataklar ince oluyor. Diğer türlü olanlar deformasyona uğratıyor çünkü belirli bir ağırlığı taşımak için yapılmış.
ozgeoznur mary1709 park yataklar cidden iyi indirime girmiş kaçırmayın stoklar tükenmeden alın derim yatak da kullanılır bir şekilde olmadı ucundan kesersiniz penye lastikli çarşafla kapatırsınız o kısmı
ozgeoznur mary1709 kraft calipsoyu ebebekte indirimde aldım 900e ama şuan jokerde 650 TL. İnceledim bir de ekranda bakarken 849 yazıyordu tıkladım açtım fiyat hemen 649 e düştü çok iyi fiyat kaçırmayın derim hele ki dolar daha da artarken 😣
mary1709 Chan yani olmaz mı diyorsunuz? Ahşap olmadığı için biraz büyük olması sorun olmaz diye düşündüm. Ağır bi yatak değil
ozgeoznur Chan park yatağın içinde ince olan ilk kademeye konulan yani asma katta ince yatak kullanıliyir canım alt kata geçildiğinde kalın olan kullanılıyor
Chan ozgeoznur Alt kat üst kat diye bir ayrım olduğunu sanmıyorum. Alt kata geçilince zaten bebeğin ağırlığı artıyor, dediğim gibi kullanılmaz demiyorum, deformasyon olmaması için ince kullanılıyor diyorum.
mary1709 ozgeoznur ben çok beğendim aslında ama eşim calipso 2yi beğendi. Bence bi fark yok gibi. 2. Modeli sadece daha pahalı😃
ozgeoznur mary1709 çok iyi yapmışsıniz hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inşallah evladinizla ☺️ calipso 2 den farkı yok emin olun birinin fermuar yanında birinin önünde ☺️ calipso 2018, calipso 2 2019 üretim ☺️