rmysacobn Daha çok minik duruyo kaç haftalık acaba ☺️ Rabbim sağlıklısını versin ama benim içimden erkek geçti erkeğe benzettim 🧿
nimett Ya canım bana doktor söyledi yine güvenemiyorum küçük diye siz nasıl böyle seylere inanıyorsunuz 😬
nimett Valla bana kalırsa eğlencesi yok doktor bana erkeğe benziyor ama emin değilim dedi keşke söylemeseydi diyorum boş yere merak edip stres yapıyor insan yada sadece ben öyleyim 😊
Sinemaydnn34 nimett yaaa banada öyle dedi çok erken bi sonuç için ama erkeğe benziyo dediii halen inanmıyorum tabi tam sonuç için beklicem baya 🤷♀️😁
Deletedmom133 nimett yanlız değilsin bende inanmıyorum buradakilere kaldıysak herkes tahmini söylüyor boşuna duygu karısımına gerek yok en güzel vaktinde doktordan öğrenmek
rmysacobn nimett herkesin düşüncesi farklı benim hoşuma gidiyor tahmin edilmesi içimize doğanı söylüyoruz ya da merak edenler sorabiliyor bunda bişey yok yani isteyen de zamanını bekleyip doktorundan öğrenir keyfinize kalmış😌
Sinemaydnn34 nimett daha 10 haftalık ama bakarken ultrasonda çok erken ama erkeğe benziyo dedi içime aşırı kız doğarken erkek deyince şaşırdm tabi 😁
nimett Zaten yüzde elli olan bişey illa birilerinin tutacaktır yani ben kendim doktorun erken söylemesine bile güvenmezken soranlara şaşırıyorum hepsi bu yoksa herkes istediğini yapmakta özgür rmysacobn