Betuuul Arkadaslae canim bisey istiyor ama o bişeyin ne oldugunu bi turlu bulamiyorum sizede oluyormu boyle
FSCMK Betuuul benimde öyle oluyor bugün mesela iftardan kalktık sonra 1 saat sonra canım atıştırmalık biley istiyor ama ne olduğunu bilemiyorum
Betuuul sevgitekes cidden mi hani boyle yemek istersiniz bisey ama ne yiycegine karar veremezsin gibi biseeu Ya
Sudeeeeee Evet 😂 tam çıldırmalık ya 🤦♀️ Buzdolabına bakıp bakıp duruyom ama bulamıyorum canımın ne istediğini öyle olunca 🤷🏻♀️
BaharSefvan Betuuul benm de oluyo😂eşim de senin aşermen çok zor diyo bişi söylesen gidip getrcem ama canının ne istedgni nasl bilcem diyo😁
Betuuul BaharSefvan az once benimdekj ya bu aserenler mevsimsiz seyler ister sen ne istedigini bulamadigin seyi istiyorsun benden diyo😂😂
anapanda12 Ben öyle dediğimde annem sen dayak istiyorsun der eşim sen ne istediğini bile bilmiyorken ben ne bileyim der
Yavuzum1202 anapanda12 benim annemde10 kardeş var senin kı 11 olucak galiba sende benim kayıp teyzem kızı oluyorun galıba bende hergün bıseyler canım ceker marketti boş boş dolanıp acaba ne isticem dıye bakarım raflara