Zeynepbeyza Btl41 36 haftaligim 11 bucuk kilo aldim bebek 2800 kilo 🤗 bebis hareketleri bu haftada birazcik azalmaya basladi
Ayserhnckn Uurbsra 27+4 teyim bugün daha çok hissediyorum ama 1 haftadır ciddi şekilde az hissediyordum bi kere tekme atıp bırakıyordu bidaha bir kaç saat sonra tepki alıyordum oda yine bi tekme falan
Ayserhnckn Btl41 bence de işe yarıyor ben gün içinde çok çikolata yiyordum doktor bi tık fazla kilo almışsın dedi diye çikolatayı kestim sonra çocuk hareketleri azalttı ondan mıdır acaba bilemedim 🤷🏻♀️
Ayserhnckn Btl41 kesinlikle öyle kiloyu çok dert etmiyorum zaten biraz dikkat etmiş olayım dedim ama bu sefer de sürekli aklımda neden hareketsiz diye düşünmek var. Kısıtlamıyorum artık kendimi 🤗
d190516 Btl41 Doğum herkesin ona göre olmuyo ama benimde 2 hafta önde boyu kilosu gelişimini gösteriyor sadece 😊
Btl41 d190516 doktor dedi temmuzda diye işin güzeli bende 23 temmuz doğumluyum aynı gün doğurma şansım yüksek 🤗🤗
Kayrabsra Btl41 27+1haftalık olduk 2 hafta önce 900 gramdı mayısın sonunda kontrol var o zaman ne kadar olur merak ediyorum bnde 51 kilo ile hamile kaldım şu an 62 yim 🙈😄