Sengulkrgz Btl41 hafta sonu gidevegim o zaman ogrenecegim insallah.Ben kilo almadim.en son bebek 23 haftalikken gittim 550 gdamdi hanlis hatirlamiyorsam
d190516 Btl41 27+3 haftalığız pazartesi kontrolümüz var 28 oluyoruz 🙈en son 24+4 te 885 gram 35 cmdi oğluşum bende 4 buçuk 5 kilo aldım 😊
Sengulkrgz Btl41 masallah insallah benimkide bu civarlardadir cok merak ediyorum hafta sonu insallah gidecegim.🤗🙏
anapanda12 Btl41 Terazinin yalancısıyım hamileliğin başından bu yana 43.600 gramım her terazide sonuç aynı
anapanda12 Btl41 çok aşırı da yiyemiyorum sık ama azar yiyorum birde çocukluğumdan bu yana bünyem kilo almaya elverişli değil
Sengulkrgz Btl41 70 😁😁😁ben dugun arefesi kilo alanlardanim 60 kilodan 70 ciktim sanirim vuxudum yeter diyor 😁
Sengulkrgz Btl41 70 ile hamile kaldim yine 70 im...Ben dugunden once kilo aldim atreaten 60 dan 70 cikmistim😁😁😁
Ayserhnckn Peki bebek hareketlerini eskisi kadar hissediyor musunuz? Benim 1 haftadır azaldı önceden kıpır kıpır olan bebek şimdi arada bir iki tekme atıyor ne yapsam arada kaldım doktora gitsem mi bilmiyorum @Btl41 Sengulkrgz @Bushra21 anapanda12
MerveZafer 😔şu an ben kendimi sorguluyorum nedeeeeen diye 😁 biz tam 7 kilo aldık ve daha da alıcaz galiba , bebeğimiz en son 800 gr olmuştu iki hafta öncesi , hem bebiş hem ben aldık şu an nekadarız bilmiyoruz ☺️🤰🏻👩👧