Tubademir85 Busraahmt 36.haftada 3 kılo çıktı doktorum 1 hafta ilerde gelişim olarak dedı, salı 38 oluyoruz randevumuz var bakalım bu kez kac diyecek..
ArzuTan Busraahmt 36+6 dayken gitmistik 3.350 kilo 49 cm de boyu demişti doktorumuz carsamba kontrolumuz var allah nasip ederse 💙💫
Busraahmt Zehramom masallah canim en son benim 34+4 de 2500 du yarin kontoluk var acaba 3 oldumu merak ediyorum
Susuem Selin4335 bizimkide geçen hafta 150 gr filan almıştı ama bu hafta nasıl olduysa 400 gr almış yani biraz olcumlede alakası var sanırım canım doktorun ne diyor peki bizimki bir sorunu yok olur öyle genel gelişimi iyi demişti bana 😊
Susuem Aienma bizimkide o aralardaydi canım doktorum hiç bir problemi yok demişti bence iyi zaten bebek kilosundan çok genel gelişimi önemliymis bizimki bu hafta 400 gr almis nasıl oldu anlamadım 😊
Susuem Busraahmt tabi canım zaten bende miyom var doktor ne kadar kilo alırsa o kadar kanama riski artar diyordu baştan beri genel gelişimi iyi ya o önemli 🤗
Selin4335 Susuem bizim baştan beri hep geri genetik diyor oğlum da 2650 doğdu 40 haftalık sağlıklı olsunlar da
Gulsen1989 37+0 da 3100 Gr 47 cm dedi. 1 hafta da 420 Gr almış tabi ultrasonu yanılma payı var 🙄 ben kilo almasını istemiyorum normal doğum istiyorum en fazla 3500 Gr olsun da rahat doğurabileyim