Kahramanlar Sabah 07:30 da 36+2 haftalık bebeğimi sipinal sezeryan ile alacaklar dualarınızı bekliyorum Rabbim bebek bekleyenlerin kucağını doldursun hamile olan annelere de kolay Doğum nasip eylesin erken Doğum yapıp bebeği kuvezde olanlara da sağlık İhsan eylesin inşallah güzel bir Doğum hikayem olur size anlatacağım 🙏
Seymakayaoglu @Kahramanlar allah yardimcin olsun canm saglikla al kucagina bebişini neden bu haftada aliniyor canm saglik sorununmu var erken haftasi erken sanki ¿¿
Kahramanlar Sennu Çarşamba günü dr nst beğenmedim alttan bakayım dedi açılmam başlamış bebek ters riske girmeyelim alalım dedi böbrek sorunlarım vardı benim erken Doğum riskim vardı baştan beri
Sennu Kahramanlar anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve şimdiden çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Kahramanlar Ssraa inşallah canım iki normal kolay doğumdan sonra sezeryan olacağım korkmuyorum diyemiyorum
Ssraa Kahramanlar ama biliyoruz ki ne kadar zor olsa da eninde sonunda hepsi geçiyor ve en güZeli de yarın bebeğine kavuşuyorsun o yönden düşün😍
Kahramanlar Ozgul34 küçük doğdu canım 2500 gr geldi dr 2750 demişti ultrasonda ama gelişimi iyi çok şükür kuveze girmedik bugün çıktık hastaneden evdeyiz belim ağrıyor derin nefes alamıyorum bel ağrısı kramp şeklinde giriyor sipinal anestezi etkisi galiba