nimett Kızlar 12+1 olduk doktor 11 de erkeğe benziyor dedi ama ben meraktan ölücem sanırım biran önce kesinleşsin diye gün sayıyorum siz de de durum böyle mi ☺️
Arzumms nimett valla bana da 12+ 6 ken kız gibi dedi yarın bidaha gidecem inşallah kesinleşir ne olduğu bir şeyler almak istiyorum artık pembe ya da mavi 🤗
Yusufayten nimett bende sizin gibi çok merak ediyordum 16 haftada belli oldu ama içinde ne hissediyorsan o çıkar ben erkek hissettim öylede oldu Rabbim gönlünüze göre versin
sevgitekes nimett bende aynı senin gibi 9+4 te bir ihtimal erkeğe benziyo demisti 11+3 te gittim erkek pipisini gördüm dedi yarın 15+3 üz netlesicek inş 🙏 inş değişmez çok alıştık bir aydır
nimett Yusufayten çok teşekkür ederim rabbim sizinkini de sağlıklı bi şekilde kucağınıza aldırsın .Bende ilk öğrendiğim andan beri erkek hissediyorum ama doktor erken söyleyince insan inanamıyor
Sarayhelvasi Yusufayten ya benim ilki erkek 1 yaşında. Şimdi tekrar hamileyim erkek gibi hissediyorum ama kız da hissediyorum bazen su an karışık. Kalp atış hızına göre sizce doğru çıkıyor mu cinsiyet
Yusufayten Sarayhelvasi yani benimde ilk olduğu için bende fazla bilgiye sahip değilim ama ben hep kız istedim ama hissettiğim erkekti ve erkek oldu ne istiyorsanız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰
Bosnian17 nimett 11+4 te kıza benziyor dedi 5 hafta sonraya randevu aldım resmen kesinleşsin diye 😂😂😂 nasıl dayandım ben de bilmiyorum 1 haftam kaldı.