Deletedmom277 Mirom 38. 39. Haftalar arası oluyor ondan bekletiyordur bebek için anne karnında bir gün bile çok önemli çünkü
Hulyalp Mirom ben suyum gelmesi uzerine zorunlu sezaryan oldum 37+5 de oglumu dogurdum cok sukur saglikli dogdu suan 7 yasinda.
Burcak61 Mirom bi riskiniz yoksa bir hafta bir buçuk hafta daha bekleyin bence benim doğumum 37+0 da mecburi olacak keşke biraz daha geç olabilseydi diyorum
deletenmom1841 Cinars16 günü belliyse bi gün önce akşamdqn itibaren yemeyin diyorlar. Sabah gidiyorsun kan alıyorlar kan sonucu çıkana kadar orda bekliyorsum :)
Cileklipasta Mirom erken olmasının özel bi sebebi var mı ? Bebek içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar. 39+5te oldum ben 😄
Cinars16 Chan anladim canim pazartesi gidicem bakalim salimi gel deryada hemen yatis yaparmi gorucez sancilarim cikti nst de
Chan Cinars16 muhtemelen ntsye bağlı hemen de yatış verebilir eğer doğum sancıların varsa, bebeğin kanala girmesini riske etmezlet.
Cinars16 deletenmom1841 benimde ayni gun olsa keske hastanede beklemek bile stress siz sezeryanmi oldunuz
deletenmom1841 Cinars16 benim 23 nisanda oldu sezeryanla canım. Ama aslında 3 mayısta olcaktı doğumum, o yüzden ben sabah kahvltı falan yapmıştım. Saat 14:45 te oldu 🤦🏻♀️ Tansiyonum çıktı, nst de sancım çıktı. Acil olarak aldılar
deletenmom1841 Cinars16 inan beklemek stres olmuyor ben süslendim bol bol anı yaşadım fotoğraflar çekildim. Oda süslemesine yardımcı oldum. 🥰
deletenmom1841 Cinars16 ben çok şükür normal doğum yapmış gibiyim, ebeler herkes öyle dedi. Benim için hiç zor olmadı. Hastanede ilk an dışında hiç uzanmadım bile canım. Hiç korkma. Hep güzel düşün ben öyle yaptım 🥰
Cinars16 Chan sancm falan biseyim yok canim pazartrsi gidicem bakalim sali sezeryan demisti pazartrsi olsada gitsem bir an once 😍😊