Bhrmhmt Kızlar selam ben 18 haftalık gebeyim ilk hamileligim bebeğim tekme atmadı henüz haraketlerini de hissetmiyorum siz ne zaman hissettiniz bubuhaftalarda hisseden varmi
Rayun01 Bhrmhmt ilk gebeliklerde 19. Haftada hissediliyor kipirtilar suanda oynuyor fakat siz gaz sancisi gibi saniyosunuz ayirt edemiyorsunuz cok zayif oldgu icin bebis bende 19. Haftda hissetmistim
EsinKaraglle Bhrmhmt benim de ilk gebeliğim 20.haftamdayım. 17. Haftadan itibaren tekme gibi değilde içinde minik balonlar patlıyo gibi hissetmeye başlamıştım. Şu an artık elini koyduğunda babası bile hissediyo minik tekmelerini ❤ 1 2 haftaya sen de hissedersin canım
Hayat Merhaba Ablacım ) Ben az az hiss etmişdm Şimdi 19+4 hafta ve artık haraketleri tam anlamıyla hiss ede biliyosun.Ama orqanizma farklılığı ola bilir.Kadından kadına deyişir Korkma 😊
Bhrmhmt Hayat ilk gebelik olunca büyük bir heves endişe hepsi bir arada sağlıklı mı diye bilmek için artık haraket etsin istiyorum
Arven 19 haftadayım tekme şeklinde değilde küçük küçük dokunma gibi seğirme gibi oluyo zaten tekme hissetmek için gebeliğin biraz daha ilerlemesi gerekiyor endişe etmeyin mutlaka birkaç güne hissedersiniz
Bhrmhmt Arven birkaç güne değilde sanki bir kaç haftaya kadar hissedermisim gibi geliyo ay içerde napiyo banada hissettirsin istiyorum canım ya😢
HasibeKuru Bugün haberleri izlerken malum çok duygusalız zaten herşeye ağlardım şimdi daha fazla hıçkıra hıçkıra ağlarken öyle hareket ettiki şok oldum hemen yüzümü yıkadım gerçekten herşeyi hissediyorlar hiç birşey için üzülmeyin