AselAlaraa prensesgeliyooo cnm bunu kimse önermiyo yani bde gidip baktm ebebekte yerşnde pek beğenemedm yinede sn bilirsn
Ncsss Deletedmom277 ağır ve büyük diyolar gerçekten öyle mi yoksa her bebek arabası gibi mi kullanımı nasıl ? Bende q5 ini düşünüyorum da
Haticealasahin Beneto fln almada ne alirsan al 😂 kirilacak elimde kalacak diye korkuyorum 2 aydir kullaniyoruz yaklasik
zeynepsalgarr1 Canım baby plus ın canyon bebek arabasını aldık dün, Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah🙏🏻 Yorumlarını okuduğum kadarıyla gayet iyi bir ürün fakat fazla talepten ben aydın da bulamadım izmire geldim ve tüm e bebek mağzalarında tükenmişti tek bir yerde bulabildim.. eğer öyle bir şey alacaksan şimdiden araştır derim🙏🏻
Tugce0147 zeynepsalgarr1 O kadar çok marka varki araştırdıkça kafam karışıyor Maximum 1800 civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum sağlam pratik güvenli olması benim için en önemli olan seyler
EymenBeebek Letgo dan al ben wellgro bebek arabasi aldım sıfır i 1200 civarı daha poşetleri üzerinde duruyo 600 e aldım
zeynepsalgarr1 [silindi] puset yaklaşık 1 yaşına kadar olabilir ama diğeri 2 yaşına kadar bence kullanılabilir, tabii bebeğin kilosu da önemli😊
Tugce0147 eskuy En kafama yatan modellerden biri ama görme imkanım Yok netten sipariş edeceğim nasıl ürününüz sağlamlık sürüş kolaylığı katlanma vs... olarak