Ozgesah355 Hanımlar Ankara ç Turgut Özal yerleşlesine giden var mı? Ek binaymış kadın doğum ve çocuk hastanesi
CerenSelvi Ben de gidiyorum sevgilia anneler birbirimize biraz bilgi versek 😇 ben özlem gündüz hocaya gidiyorum. Sizler hangi doktora gidiyorsunuz ve odaları hiç gördünüz mü?
Emresra Bende ayın 20 snde gidecem ilk kez gidip muayene olucam ama orayla burda yapılan bazı yorumlar aklımda soru işareti bıraktı yatak sayısı azmış ve odalar dolu olursa o sancıyla başka hastaneye gönderiyorlarmış
CerenSelvi Emresra ben beş aydır oraya gidiuorum bunu ben de yeni duydum çarşamba günü randevum var bunu bizzat soracağım
Emresra Prof dr Tuncay küçüközkan’a randevu verdiler bende gittiğimde iyice bilgi alıcam 34+4 günlük hamileym gittiğimde 36 haftam oluyo bi an önce hastne seçimimi yapmam lazım çok kararsızım 😕
CerenSelvi Emresra tuncay hoca genelde yerinde olmuyor asistanları bakıyor, şimdiye kadar nereye gidiyordunuz?
Emresra @CerenSelvi 12. cadde Nafiz körez devlet hastanesine bi kez de yenimahalleye gittim 3 Doğuma giriyorum geldiğinde 3 Doğum yapılmış olursa seni alamam büyük Doğuma gönderirim dedi bende bida gitmedim oraya
Arzuyildirim Emresra canım bende Yenimahalle ye gidiyorum ben memnun kaldım bir arkadaş da orda doğum yaptı memnun kaldı sende dusunebilirsin
baliminannesi06 Bende hilmi miydi neydi doktorun adı ona gidiyorum 16 sı bi daha gideceğim bakalım doğumu da orda yapacağım nasipse .. memnunum güzeldir hastahane
Arzuyildirim CerenSelvi 2 kisilik odaları var normalde özel oda varmı bilmiyorum ama vardır diye düşünüyorum
Emresra @Arzuyildirim bende bi kez gittim muayene etti ama sonrasında 3 Doğum alıyoruz sen 4.olursan seni alamam büyük Doğuma gönderirim dedi bende ihtimal üzerine oraya devam etmek istemedim açıkcası
Arzuyildirim Emresra hiç öyle duymadım canım olmadı sorarım yarın kontrolüm var arkadaşımda hiç öyle bişey demedi 30 haftadan sonra oraya devam etti neyse sorarım yarın bi
CerenSelvi Arzuyildirim acaba bir de yenimahalle hastanesi yıldırım beyazıta bağlı ya, kendi personeline bir kolaylıkları var mıdır ki?
Arzuyildirim CerenSelvi bilemedim ki canım ama mutlaka vardır tanıdık girince işin içine prosedür değişebiliyor😊