Svbn
Merhaba kızlar bende Protestan hapını her gün fitil olarak kullanmama ve iğnesinide 3 güne bir vurulmama rağmen kahverengi lekelerim devam etmişti dün de bana göre baya büyük bir pıhtı düştü pat diye çok korkmuştum hemen doktorum yatış önerdi serum iğne fitil verdiler gece doktorum geldi baktı ultrasondan 6+2’yiz bu arada hem bebeği gördük hem kalbini duyduk çok şükür ve dünden sonra hiç kanamam olmadı ama doktor kese etrafında biraz kanama var dedi böyle bişey yaşayan var mı şuan kalbini duyduğumuz İçin çok mutluyuz ama yinede hala böyle bi risk olması beni korkutuyor..
anapanda12
Benimde 8. Haftamda kanamam olmuştu 23. Haftada da oldu ama çok şükür 28deyiz. Demem o ki nasibi varsa ona hiç bi şey olmayacak. İçini ferah tut çokca dua et.
Ya mübdi zikrini bol bol karnını sıvazlayarak çek.
Rabbim acil şifalar versin inşaAllah🤲🏻
Svbn
Çok teşekkür ederim ikiniziede Allah razı olsun sizden ve evlatlarınıza da sağlık versin inşallah ❤️❤️❤️
Duygu19031903
insallah sağlıkla kucağına alırsınız, bende 4 haftalığım yeni öğrendim gebe olduğumu öğrendiğim gün kan geldi kahverengileke şeklindeydi düşük tehlikesi mi yoksa yerlesme kanaması mıdır, daha önce 14 haftalık erken doğumum var progestan da içiyorum