Yasemincifci Julej bunu doktordan sizmi istiyorsunuz doktormu veriyor ben kullanmıyorum böyle balık yağı falan
GulsahMulayim Julej canım balık yemeyenlere veriliyor genelde. Bende balığı yediğimi çok sevdiğimi söyledim gerçekten de öyle, bana vermedi o yüzden
Habibee Julej ocean mummy balık yağını kullaniyorum ben fazla balık tüketmiyorum doktoruma söyledim bunu verdi 5 ayından sonra kullanmaya basla demişti 2 günde bir kullaniyorum ben devacitle
Elifdikel Julej evet doktorum kanı sulandırma etkisi olduğunu söylediği için 2 yada 3 günde bir al demişti
Julej GulsahMulayim evet balığı hiç sevmem :( ama ligone içen Yok gibi bir şey anlamadım hep ımom içildiğini okudum tedirgin oldum birden :/ bir kişide ligone içiyorum yazmamış
GulsahMulayim Julej canım araştır bir internetten, olmadı doktorunla konuş İçin rahat etsin. Her doktorun tedavi şekli ilaç yöntemi başka, içini ferah tut sen.
RukenYildiz Ben promega balık yapı kullanıyorum her gün.doktorum bebeğin olunca da üç ay devam edeceksin dedi.ek vitaminler konusunda da bir numara diyebilirim