Pnarozbulut Ara ara gelirdi süt içerdim geçerdi artık hiç birşey fayda etmiyor geceleri uykumdan uyanıyorum ağzımı açsam alev çıkacak o dereceyim artık 😡
Rnhndkzn Pnarozbulut pulcet kullan cnm ben 22.haftamda kullanmaya başladım 31. Haftadayım hala kullanıyorum. Nefes aldım resmen doktorum verdi bu arada ilaçı
Anacsevgidolumelek Pnarozbulut ben aksam yemeklerimi kesmek uzereyim o derece artti siddeti. Hafif beslenin salata tarzi seyler bende yanma yapmiyor salata 2.dilim ekmek peynir gibi beslenme sekli. hazim da zorlastigi icin baya bir zorluyor artik.
Anacsevgidolumelek Pnarozbulut hee soda demeyi unuttum sadece soda icince rahatliyorum ilac kullanmiyorum sut bile bir sure sonra yanma yapiyor bende cunku ama soda super bir sey
deniz2012 inanın aynı sorunu aylarca çektim hiç birşey yiyemıyordum bulantı ve yanmadan . 1 kaç hekıme gıttım ilaçlar kullandım ama bir türlü sonuç alamadım. daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle doç dr mehmet inceyle görüştüm çayyolunda medisun hastanesinde endoskopi oldum. gerçekten muhteşem bir hekim sizi dinliyor anlıyor anlatıyor. tüm sıkıntılarımdan kurtulmama sebep oldu.
Pnarozbulut deniz2012 hamilelikten önce gastrit sorunum vardı zaten şimdi çok daha kötüyüm Doğuma kadar nasıl olacak bilmiyorum :/
Pnarozbulut Hilalaslankumcu rennie hap kullanıyordum hamilelikten önce doktoruma soracağım bakalım :/
Anacsevgidolumelek Pnarozbulut ayy ileri ki aylarda beni de kesmeyecek o zaman su an bile aksamlari yemek yiyemiyorum sanirim tamamen yemegi kesecem 😬
Meryu Pnarozbulut bugün tvde doktor rokaya sirke döküp yeyin dedi kesiyormuş sanırım sirke kısmını tam hatırlamıyorum yalan olmasın ama çağla şıkelin programındaydı istersen bi bak netten
Esracgr Pnarozbulut Ben buzluga buzparmak doldurdum yandikca buzparmak yiyorum biraz geciriyor.Aylardir yaniyorum valla bende cayir cayir 😒🔥