Nur4235 Hanımlar bebeklerinizin hareket durumu nasıl 😍 çok hareketlimi ara ara mı hareket ediyor ben bazen hiç hissetmiyotum bazen de çok net bugün biraz temizlik yaptım yoruldum sanki hiç kıpırdamıyor 😞
Rknvlkn Nur4235 benimde ara ara atıyo.oruç tutuyorum bide. Her 20 dakikada bir uykuya dalıyorlarmış bide uyku düzeni kurmaya çalışıyorlarmış 20 li haftalarda. Bende iki gün sonra 23 olucam inşallah
Askkokuluyavrum Nur4235 21+0 olduk bugün bazen çok hissediyorum bazen hic hissetmiyorum belli olmuyor canim insAllah en yakında düzene girer
feyzaa34 Nur4235 bende 21. Haftanın içindeyim bugün hep ağladım ağzıma tek bi lokmada sokmadim bebegim cok hareketli😔
1ogrencianne Nur4235 ben de dün temizlik yaptım ondan mı bilmiyorum çok az hareket etti geceye doğru o da. Huzursuz oldum dün hareket edene kadar. Ama bugün iyi hareketleri. Acaba bizim yaptklarmızdan etkileniyorlar mı 😊
anapanda12 20 den 27 ye kadar belli düzenleri yok kafalarına nasıl eserse... 27 den sonra yarım saatlik uyku moduna geçme evresi oluyor.
baharsever Bende 23.haftadayım o kadar hareketliydi ki dünden beri sakin diye çok az kıpırdıyor diye içime düştüm dürtüp durdum 😀 eşim kızıyor rahat bırak çocuğu diye 🙈 sonra başladı tekmelemeye arada sakinlikleri olabiliyor düz yatın uzanın ama çok sık olmasada korkmayın bende çok korktum ama boşaymış ☺️
1ogrencianne baharsever hahah aynısı dün ben hissedemiyorum diye derde düştüm karnımı okşuyorm falan eşim rahat bıraksana çocuğu diyor 😂😂😂 erkekler vs biz 😂😂
o6__8o Nur4235 anneler gun icinde hareketleri olduklari zaman bebegin hareketlerini hissedemezlermis. Ne zaman dinlemeye gecersek ozaman hissedermisiz . biz 24 hafta olduk masallah kipir kipir .bazen oglusum artik uyuyalim diyorum özellikle geceleri :))))