Milaasss Arkadaşlar yarın suni sancı verecekler normal Doğum için bugün doktor baktı açılman yok dedi . Bana dua edin 40.0 dayım . Var mı önerileriniz Neler yapabilirim ?
Aysegolcuk Milaasss sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Benimde son 3 günüm kaldı 🙏😍 Allahım bir sancıda kurtulmaya nasip etsin bende normal doğum yapacam Allah’ın izniyle inşAllah kendi sancılarım olur 🙏
Aysegolcuk Milaasss hiç bilmiyorum açılma falan var mı diye yurtdışındayım suan burda çatı muayenesi falan yapmıyor 😑 belirtide yok bacak krampı vajina ağrısı dışında
Bettyy Bugun bana da cati muayenesi yapildi ama catim cok darmis. Acilma da yokmus istedigin zaman suni sanci verebiliriz dedi doktorum. Ben carsambaya aldim belki bir umit gelebilir diye. Insallah senin de guzel gecer.
Mrv91 Bettyy canım çatı dar olunca normal doğum yaptiriyolar mi. Eger her halukarda normal yapilabiliyosa neden çatı muayenesi oluyoruz 🤔
Bettyy Mrv91 bilmem benim doktorum hep normal dogum olmasinin cok daha iyi oldugunu soyledi. O yuzden once normal dogumu denicez. Eger hala olmazsa sezaryen son ihtimal
Rukiyecndr12 Bende 39+5 oldum kızlarbebek iyice yerleşmiş yumuşama var ve 1 cm açıklık doktor Pazar gününe kadar gelmezse suni verelim diyor eşimle konuştum Salı’ya kadar bekleyelim kendi sancın açılman olmazsa suni versin diyor öyle yapıcaz galiba herseyın hayırlısı inşallah hepimiz kendi sancımızla açıklığımızla Doğum yaparız aminn🥰👍🤷♀️🧿
Mrv91 Bettyy gerci ben de geçen hafta çatı muayenesi nezmn ddm haftaya ddi. 37 de yani. Ama sora hatta ağrıların başladığı zaman da yapabliriz gbi bisey ddi. Demekki ben de her halukarda normal dogurcam demek bu 😀