Omrnhatunu Kızlar kullanmam gerek ama bulamıyorm ya napmam lazım başka ilaç yok bunlrdan birini bulmam gerekiyor
Bulut74 Omrnhatunu bende adalat bulamamıştım. Nidicard kullanmıştım. Adalat hazirandan sonra gelecek demişlerdi. Nerde oturuyorsun.
Madamminia Omrnhatunu adalat bende olması lazım bakarım bulamazsanız.ben de kasılmam için kullanmıştım
Zeynep7777777 Omrnhatunu Allah yardımcımız olsun herşey zorlaştı Allahım kolaylaştırsın sağlıklı doğumlarımız olsun inşaallah
anapanda12 Biz burda depolarla çalışan bir eczaneden aldırdık nidicardı. Pruluton iğnesini bulamayanlara üzülürken kasılmalarım için önemli olan nidicardı bulamadım doktorum günde dörde çıkardığı için bi kutu bi hafta gidiyor. Rabbim yardımcımız olsun. Ecza depolarıyla çalışan eczanelere sordurun imkan varsa kendi cebinizden aldırın.
anapanda12 Omrnhatunu annem şuan burda değil gelince tahsis ettiği eczanenin numarasını aldırayım da siz arayıp iletişime geçin belki yardımcı olurlar (İzmirde)
Bulut74 Omrnhatunu yarın doktora gidecem eczaneye sorarım bende varsa doktora yazdırırım. Kargoyla yollarım istersen. Balıkesirdeyim ben.
Omrnhatunu anapanda12 babam şuan izmirde ya adalatı çok aradı bulamadı diğerini bulur inşş evet çok iyi olur
anapanda12 Omrnhatunu tatlım numarasını buldum 0232 846 12 25 defne su eczanesi, izmir menemen koyundere de. Annem eczaneyle konuşup anlaşmalı deposundan 5 kutu almıştı 45 50 lira civarı harcamamız oldu. Umarım yardımcı olur.
anapanda12 anapanda12 şuan açık sanırım çabucak iletişime geçin. Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin hepimize inşaAllah🤲🏻🤗