oglumvebenn Tobecan ben de 34+3 üm ve aynı şekilde karnımı aşağıda hissediyorum kaburgalarımın altında boşluk var sanki, bugün kontrole gittim, doktor bebeğin kafası aşağıya inmiş dedi☺️
Arife3507 Asena_ acilmaniza nasil baktilar ultrasyonla mi yada siz acilma oldugunj filan hissedebildini mi
Asena_ Arife3507 yok canım çatı muayenesi yaptı. Açıklığın olup olmadığını hissedemiyosun doktor muayene edip anlıyor
snybzkrt Arife3507 yok canım doktor çömelip ıkındırdı beni 10-15 dk kadar tam inmemişti yani hala o kadar
Arife3507 Asena_ him benimde haftaya 38 de kontrolum var belki benimkinede bakar normalde cati muayenesi yapmayacagini demisti
Lovely34 Aselimask benim görümcem 41 haftaya kadar karnı düşmedi aşağı ama onun hiç açılması da yoktu sezeryan oldu ama bilemiyorum tabi
snybzkrt Arife3507 çok yürüdüm evde de hareketliydim son ana kadar her işimi yaptım çok şükür hurma yedim ama en son kontrolümde bir cm açıklık vardı doktor muayenede baya zorladı açtı işe yaradı sonra nişanım geldi üç gün sonra doğurdum
Zeynepesilam Benim 39uncu hafta kontrolünde hala bebek kanala girmememisti hatta doğum yapacağım günün 1 gün öncesinde bile karnım hala yukarıdaydı o hic belli olmuyo dogum aninda bile bebek kanala girebiliyo bu arada 39+6 da dogum yaptım. Bende çok tedirgindim acaba normal doguramayacakmiyim diye ama bosuna kendimi yipratmisim. Ama bir tavsiyede bulunmamı isterseniz bol bol merdiven çıkıp squat yapın faydasını görürsünüz. Benim evim 7. Kattaydı asansörü kullanmiodum ozellikle son günlerde karnım burnumda nefes nefese o merdivenleri ciktim. Sonra yine son gunlerde aklıma geldikçe squat yaptim gece bile kalkınca şurda bir 10 squat yapiyim diyodum. Ama bunu tum gebeligim boyunca yaptim dersem yalan olur sadece son 3 haftam baya hareketli geçti. Oncesinde dusuk tehlikesi sonra erken doğum riski derken epey bi yattım yani 37. Haftaya kadar tembel tembel geçirdim. Doğum hikayemi yazmaya henüz fırsatım olmadi ama söyle soylıyım hastaneye gittiğimde 4 cm acılmam vardı ve hic sancim yoktu ebeler şaşırdı kaldi ve epiduralsiz normal doğum yaptim ama çatala yatana kadar hala squat yapiyodum kasları çok iyi açıyor.
Arife3507 Zeynepesilam brnim icin moral oldu yazdiklariniz 37+2dsyim kanala inmedi sanirim normal doguramayacak gibi hissedip kendimi strese sokuyordum simdiden
Arife3507 snybzkrt benimde bgn sanki cok az akintiyla birlikte pembemsi bir renk gekmks ama akintida yogun degil bu tam nişan olmuyor sanirim kasiginda cati kemigimde cok agriyor