Kubra71 Hayirli ramazanlar herkesin işi rast gitsin belim agriyor.galiba ilk gebelik ve kiz :) dilerim herkes kolay gecitten geçer. Normal.dendi. bebişe. Ama bugun itibariyle hafif hafif gecmeyen bel agrisi var. Fikri olan varmi. Yapmam grreken birsey
Yasemin01 Kubra71 bnde 37+3 oldum 1 haftaya yakın nerdeyse çok agriyo bazn bıçak gibi saplaniyo artk dinlensemde geçmiyo geceleri feln çok kötüyüm dogsun artk bitsin bu acılarım😂😂
Misok Kubra71 Benim de 37+3 adet ağrısı gibi aynı şiddetli vurmaya başladı sanki olmuşum ilk günün ağrısı karnım kasılıyo sonra ağrı gidiyor bir süre sonra tekrar geliyor doğuma kadar bu böyle mi sürecek arkadaşım açılma ağrın olabilir dedi pazartesi randevum var bakalım o zamana kadar bişey olmaz inşallah
Arife3507 Benimde 37+1kasiklarimda belimde ozellikle geceleri adet sancisina benzer agrim var. Kanala indi mi acaba bebeğiniz yada indigini nasil anlarız
Kubra71 Arife3507 bende merak ediyorum. Migde ulantisi var gibi emin degilim :) ama adetim basliycakmis gibi bel agrisi var akibetinde ne olucak merak ediyorum
Kubra71 Yasemin01 aynen yasemincim dilerim mevla hayirlisini verir bencede ciksin artik. Migde bulantisi var gibi ama emin degilim :)
Kubra71 Arife3507 kafasi asagidaymiş ayaklar yularda dedi cati muanesi yapmadi. Normal gidisat dedi. Bakalim arife ya insallah hepimiz cabuk kurtuluruz ve kolay
Kubra71 Misok acilma agrisi demek guzel bi haber mi yani. Iyi birsey demi Ayni bahsetiginz gibi adet olucakmisim yada olmuşum gibi. Haklisin allah yardimcimiz olsun ben tam 37 haftalik bugun itibariyle.
Misok Kubra71 doğuma hazırlanıyor da olabilir canım benim adet ağrıları salı günü başladı ağrıların sıklığına dikkat et ne arada bi geliyo bak bazen vurup sonra hiç gelmiyorsa yalancı sancılardır dün ağrı geldi daha da gelmedi ama bugün arada gidiyo sonra tekrar geliyor anlamadım ben de
Kubra71 Misok tesekkur ederim bilmiyordum allah razi olsun. Ama hep agriyor :( dun gidip geldi bugun ise hep hafif hafif. Migde eksimesi yada migde bulantisi gibi birseyde var. Gecmio bel agrisi. Ama kasiklarda birsey yok