Canimm Meraba arkadaşlar ben yeniyim bundan 2 ay önce 9 haftalık bebegimi karnımda oldu kürtaj oldum ilk gebeligimidi doktorum 3 ay korunmam gerektiğini söyledi yalnız ben en son kirkimin adetini oldum ve daha olmadım 2 hafta önce 4 haftalik hamile olduğumu ogrendim önceki bebeğim kan pihtinidan dolayı kaybettiğimi söyledi şimdi hergün igne vurunuyorum yine bebegimi kaybetme olasılığım var mi benim gibi yaşayanlar var mı arkadaşlar korkuyorum😞
Sahreyldrm Canimm içini rahat tut canım iğne çok fayda sağlıyor çoğu kişi kullanıyor bende dahil inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın
Canimm Sahreyldrm amin inşallah canm bnm ya diğerini çok heves etmiştik üstüne ya herseyini herseyiné ilkinde çok zor şeyler yaşadım sağlık srunlrindan şimdi bidaha hmile olduğumu duyunca kimse seçilmedi
anapanda12 Bir amcamız var onun da karısı 5 tane kan pıhtılaşması yüzğnden düşüğü oldu şuan 3 aylık tosun gibi bebeği var iğnelerini düzenli kullan. Gece yatmadan ve sabah namazından sonra seher vakti YA MÜBDİ esma-ül hüsna zikrini çekmek de fayda veriyor tavsiye ederim düşük için. Birde okuyabilenler olursa bebeğinin sağlığı niyetine bol bol yasin oku ve okut inşaAllah bir şey olmaz. 🤲🏻🤗