Lovely34 Merhaba anneler bugün tam 29 haftalık olduk biz dün doktor kontrolümüz vardı oğluşumu gördüm doktorum çook iyi durumu dedi ve maşallah pehlivan gibi dedi.. boyu 42cm kilosu1,700 dedi kafası da büyükmüş iri bi bebek dedi peki sizce bu şartlarda normal doğum yapabilirmiyim acaba tecrübeli anneler bilir.. tabiki en başta sağlıkla gelsin normal sezeryan fark etmez ama normal çok istiyorumda ben 🤭🙃 sizin bebişlerde durumlar nasıl isimlere karar verildi mi zaman azalıyor heycan var mı heycan 😇🤭🤭
Hulya57 Lovely34 hafta olarak kilo olarakta genel olarak benim ogluşumında kafası azcık büyükmüş bu şekilde dewam ederse normal Doğum olmaz dedi 😂😂😂
Berraaa18 Lovely34 4 buçuk kiloyla cuma günü doğum yaptım Rabbim aynı duyguları da sağlıklı bi şekilde sana nasip etsin inşallah ismimiz Mert Taha🧿💙
Lovely34 Hulya57 ya sağlıkla hayırlısyla gelsinlerde önemli değil ama normal doğumu tatmak istiyorum bende bi dahaki kontrolde sorayım bakalım ne dicek doktor
Lovely34 Berraaa18 maşallah paşaya sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim inşallah normal mi oldu canım doğum 🙏🏻
Berraaa18 Lovely34 son gün’e kadar normaldi cuma günü kontrole gittim sezeryana alıyoruz dedi iri bebek dedi ama önceki çocuğumu da 4 buçuk kiloyla normal doğurmuştum, bu sezeryan oldu😏
Lovely34 Berraaa18 anladım canım bakalım hayırlısı artık rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻