Nursemomm Alessia fetal dna kromozomal anomalilleri tespit eder canm ama Allah korusun ileriye dönük fetal gelişim döneminde Atıyorum kalpte delik böbreklerde büyüme organ anomalileri bunlar detaylı usg de çıkar en azından doğum anında hazırda ekip bulunur müdahale için
Alessia Nursemomm tabıkı bılıyorum canım bır anomalı olsaydı sonlandıracaktım zaten ayrıntılı ulrsonda 15 hazıranda yapılcak sukur fetal dna ıyı cıktı ıns buda ıı cıkar🙏🏻
Nursemomm Leyla21 detaylı usg de bebeğinin kalbinde problem gözüküyosa drunuzla görüşün doğum anın da çocuk kardiyoloğu hazrı olmalı gerçi ilerleyen haftalarda düzelme olanağıda var iyi bi perinaloğa takipte kalmalısın
Derya51 Alessia benim hastanede de 2500 demişlerdi yaptıramadım fiyattan dolayı maalesef birde ikili testte risk çok azdı
Nursemomm Leyla21 malesef canm ist da var çalıştığım hastanede ank hakkında bilgim yok ama araştır bi kontrol etsin ilerleyen zaman da düzelmezse doğuma yakın bi çocuk kardiyoloğu bulman lazım doğum sonu hazır olsun dye
Beyzasu Beyzasu Maddi imkaniniz varsa, kesinlikte perinatalog yapsin! Bir defalik yapilan, önemli bir ultrason, malesef biraz pahali :( yurtdisinda ~1000tl oluyor.
ysmnilhan1 Hulya57 şükür var elimizde borçlarımız da çok tabi ama ben vermek istemedim o parayı ne bilim bide Allah’a şükür gebeliğim süresince bir sıkıntı da yaşamıyordum eşim verdi parayı bana bebek bakım çantası aldım 130 tlye çok güzel vs vs kalan parayla da eksikler aldım öyle
PnrGg Gulchirai tabiiki şart değil canım kendi isteğine kalmış. Ben ikili tarama testini yaptırmadım mesela şeker yüklemeside yaptırmycam zamanı gelince. Ama detaylı yaptırmak istiyorum çünkü bebeğimi renkli olarak görmek istiyorum nasıl bişey sırf merak ettiğimden yani😊 yoksa Allahtan gelene razıyız ne yapalım.