Gulcan80 Doguma giderken neler oldu nasil hissetiniz sancıları benim son haftaltik agri giriyor belime kalcama dogru anlayamıyorum tecrubeli olanlar cvp verirse çok sevinirim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gulcan80 benim hiç sancim yoktu sadece adet ağrısına benzer ağrı vardı 2 cm açıklık olmuş suni sancı ile doğuma girdim çok çok heyecanlıydım
Deletedmom277 Gulcan80 suni sancıyla normal olacaktı güle oynaya gittim sabah sancım gelmedi sezaryen olarak çıktım. Yani pek bir şey anlamadım.
Kubra9595 Gulcan80 ilk dogumumu 19 yasinda yaptim sancim geldi sakince hastaneye gittik hic heyecan olmadi hersey akisina biraktim 3cm olmus acilmam suni saciyla dogum oldu hic anlamadim tani asıl heyecan 2. Cocukda basladi bnm 😂
Rukiyecndr12 MiracAlpinveUmutunAnnesi bende şuan 39+4 oldum 1 cm açıklık var Pazar gününe kadar kendi sancım olmazsa suni sancı verecekler herhalde. Suni sancıdan sonra açılmanız ne kadar sürdü kaç saat sonra Doğum yaptınız
MiracAlpinveUmutunAnnesi Rukiyecndr12 sabah 9 da yatış verildi öğlen 12.34 de oğlumu kucağıma aldım doktor bazı kadınlar doğum için yaratılmış sende onlardansin demişti ama çok sancim oldu suniden sonra doğum yarım saat kadar sürdü acilmam 3 saat kadar sürdü