FuldenBalta Kızlar merhaba🙏24+1 haftalığım akıntım vardı çok yoğundu doktorum donaxyl diye vajinal yoldan alabilceğim hap verdi kullandım ve yoğunluğunu giderdi hafif şekil de devam ediyordu akıntım bugün su gibi gelmeye şeffaf bir şekil de gelmeye başladı bu hafta da normal mi akıntı ?
Burcuaec 20+2 deyim benim de ara ara sulu akıntım oluyor hatta bazen ıslaklıktan suyum mu geliyor diye panik yapıyorum ama burda daha önce normal olduğunu konuşmuştuk umarım normaldir
FuldenBalta Burcuaec ay sorma bende öyle kasım kasım kasılıyorum🙄🥺 vagiflora diye bir ilaç verdi doktorum bakalım başlıycam hemen inşaAllah olması gereken akıntıdır birşey yoktur 🙏🙏
anapanda12 Su gelmesi olup olmadığını doktorunuz 15 saniyelik süren bi test var onu yapabilirse içiniz rahat olur. Ben doktoruma sıvı akıntım var dediğimde yapmıştı ve şükür negatif çıkınca rahatlamıştık. Su gelmesi sık ve iç çamaşırını sıkça ıslak şekilde bulunca oluyormuş sanırım hemşirelerden duydum eğer yarım çay bardağını doldurmuyorsa su değildir rahmin enfeksiyon vs için ürettiği akıntıdır
FuldenBalta anapanda12 testi nasıl yapıyor canım çatal a çıkararak kendi mi yapıyor doktorun yoksa idrar testi gibi biz kendimiz mi yapıyoruz
anapanda12 FuldenBalta çatalda 15 snye sürüyo sen hiç bişi anlamıyorsun minik bi çubuk ile yapılıyo mümkünse bizzat doktorun yapsın
Seher3850 Normal bu haftalarda bendede cok oldu fıtılle gıderdı ama şuan daha cok haftalar sonra daha yoğun ve koyu gelebılır korkma ıcını temızlıyor Bebek şuan ben 30haftamdayım kokulu ve sıdetlı akıntım var normal korkma günlük pet kullan rahat oluyor
Burcuaec Seher3850 canım sen bizden öndesin vajinada zonklama oluyor muydu? Herhangi bir enfeksiyonum yok koku değişik renkte akıntı ya da yanma yok. Ara ara alıntıda artış ve 2 gündür vajinada zonklama oluyor
Seher3850 Burcuaec olmadı benım ama enfeksiyon belırtısı gıbı ılıskımden sonra kasılmalarım zonklama oluyor o ayrı ama günlük hayatımda olmuyor doktorunla konus
Burcuaec Seher3850 biz riskli diye ilişki yaşamıyoruz canım. Bugün doktorum çağırdı ihmale gelmez dedi kontrol etti çok şükür bir sıkıntı yokmuş erkek olan bebeğim aşağıda onun kafası rahim ağzına çarpıyormuş ☺️ yerim o kafayı ben 🥰
Seher3850 Burcuaec benımde Prenses assada hep her kontrolümde ya poposu rahme baskı yapıyor yada kafası doktor öyle dıyor oyuzden cok ağrılı geçıyor assada olduğu ıcın allahım Boran önce kurtulmayı Nasıp Etsın tüm annelere